Bersedia atau tidak, Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 8 kembali ke Bravo bulan depan!

Rangkaian itu baru sahaja mengumumkan musim baharu akan ditayangkan pada 19 Disember pada 9/8c. Treler itu bagaimanapun masih belum dikeluarkan. Seperti yang dilaporkan sebelum ini, Adrienne Maloof dan Camille Grammer dikhabarkan kembali untuk musim baru.

Seorang suri rumah baharu turut ditambah ke dalam barisan pelakon. Teddy Jo Mellencamp digambarkan di atas sebelah kiri, dan anda boleh membaca semua tentangnya di sini .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo (@bravotv)Seorang suri rumah yang tidak akan kembali ialah Eileen Davidson ketika dia mengumumkan keputusannya untuk meninggalkan rancangan itu kembali pada bulan Jun selepas tiga musim.

Dalam temu bual baru-baru ini, Eileen membuka tentang sebab sebenar dia memilih untuk pergi.

“Selama tiga musim saya terpaksa hidup dalam alam semesta alternatif, yang menarik dan pelik dan, kerana pekerjaan sepenuh masa saya diY&R, sangat tertekan,” kata Eileen kepada TV Insider . 'Tidak ada darah jahat sama sekali, tetapi saya tidak mahu menghabiskan lebih banyak masa dengan tenaga seperti itu di dunia saya.'

Apabila ia datang kepada kemungkinan kembali atau cameo, Eileen menutupnya. “Mereka telah meminta saya untuk kembali beberapa kali, tetapi saya tidak berada dalam set pemikiran itu lagi. Saya meninggalkan rancangan itu atas sebab yang sama saya memutuskan untuk menyertainya di tempat pertama: Hidup ini singkat, 'katanya.

Jadi adakah dia menyesal melakukan persembahan itu?

Eileen menyatakan, 'Saya ada orang berkata kepada saya, 'Saya sangat gembira anda meninggalkan rancangan itu kerana ia boleh menyebabkan kerosakan sedemikian! Saya fikir ia pasti akan merosakkan Tambah Dada !” Dan saya berkata, 'Adakah andabergurausaya? Talian QVC miliknya sahaja membawa masuk 50 zillion dolar setahun!” Maksud saya, anak ayam ini terkeluar dari carta! Dia hanya membintangi tetamuPertengahan. Dia akan kembali kehari-hari. Dia membunuhnya! Saya tidak fikir terdapat sebarang masalah dengan reputasi atau kerjaya sesiapa apabila mereka melakukannyaSuri rumah. Pernah. Saya tidak mempunyai kesan negatif sama sekali. Jika ada, ia adalah pengalaman pembelajaran yang luar biasa. Saya tidak menyesal.”

Sebagai tambahan kepada peranannya di 'T dia Muda dan Gelisah ' sebagai Ashley Abbott, Eileen juga telah kembali Hari-hari dalam Kehidupan kita untuk mengulangi peranannya sebagai Susan Banks.

BERITAHU KAMI – ANDA TERUJA MENGENAI MUSIM RHOBH BARU? ANDA INGIN MELIHAT EILEEN KEMBALI?