Kredit: Vince Flores/Startraksphoto

Walaupun musim 12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills baru sahaja membuat kesimpulan, peminat masih tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku di Aspen. Menurut pelakon Tambah Dada , pelakon bersamanya Kathy Hilton berada di luar kawalan dalam kehancuran yang mengamuk di Kelab Caribou.

Sebagai cerita, Lisa bersetuju untuk membawa Kathy pulang sementara Crystal Kung Minkoff didakwa memanggil van pecut. Walau bagaimanapun, apabila ketibaannya, hanya Lisa dan Kathy yang pergi di dalamnya. Selepas itu, pada satu ketika dalam perbualan peribadi mereka, Kathy diugut kononnya kakaknya dan Bravo.

Baru-baru ini, akaun peminat @oopsigossipedagain menyiarkan video di TikTok, dikongsi oleh AllAboutTRH di Instagram , yang seolah-olah menerangkan sekeping lagi teka-teki Aspen.

Mula-mula, peminat menunjukkan watak seorang penulis Vanity Fair, Britt Hennemuth , berkata. Dia mendakwa pada yangB**ch Seshpodcast bahawa seorang pekerja Kelab Caribou yang hadir pada malam kemerosotan yang dikatakan telah berkongsi beberapa butiran menarik tentang apa yang sebenarnya berlaku.

Peminat berkongsi klip temu bual, di mana Britt berkata, '[Saya] berada di dalam bilik kecil ini dengan orang ini, dan mereka memberitahu saya bahawa Kathy tidak lebih mabuk daripada kebanyakan orang, dan ramai orang yang tertentu. umur lupa tentang ketinggian di Aspen, minum beberapa minuman dan ia menyentuh mereka ke tepi.”

Dia terus berkata, 'Dan apa yang mereka lihat ialah... gabungan ketinggian, minuman keras, dan jelas beberapa ubat lain. Dan kemudian [pekerja itu] menunjuk ke kerusi yang diduduki Kathy menunggu pengangkutan ulang-alik untuk menjemputnya.”

'Dan mereka berkata bahawa yang paling biadap ialah Lisa Rinna, yang enggan memeriksa kotnya dan menjerit kepada orang ramai,' kongsi Britt.

Selepas klip itu tamat, @oopsigossipedagain mendedahkan 'beberapa resit' yang mungkin 'menyokong' bahagian terakhir cerita Britt.

Pengguna itu menyoroti foto Lisa, yang didakwa disiarkan oleh bintang itu ke Cerita Instagramnya pada 30 September.

'Dia menunjukkan kot yang dipakainya kepada Kelab Caribou,' jelas peminat, yang kemudiannya membaca teks yang ditulis di bawah siaran itu.

Mesej di bawah foto itu, yang didakwa ditulis oleh Lisa, berkata, “Folklore memberitahu kita itu sahaja Mariah Carey telah memakai kotnya ke dalam Kelab Caribou sehingga sekarang — saya suka … kot ini dan saya tidak mahu menanggalkannya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

Selepas membaca teks itu, peminat menyatakan, “[Lisa] mengatakannya dengan perkataannya sendiri. Dia menyokong cerita bahawa dia enggan menanggalkan kotnya.'

'Dan ingat, sebelum mereka pergi ke Kelab Caribou, Kathy mengambil berat tentang pakaian pakaiannya, memikirkan dia mungkin ditendang keluar,' tambah pengguna itu. 'Saya sangat gembira saya mengambil resit cerita Lisa Rinna yang mencukupi.'