Aaron Phypers tidak gembira dengan beberapa komen isterinya, Denise Richards , telah membuat tentang dia pada musim ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Dalam temu bual baru-baru ini, Denise mendedahkan bahawa suaminya tidak terlalu teruja dengan keterbukaannya tentang kehidupan mereka, sambil menambah bahawa beberapa perkara yang dia katakan dalam rancangan itu telah menyebabkan Aaron mempersoalkannya tentang bercakap tentang hubungan mereka.

“Nah, biar saya katakan, ada beberapa perkara yang saya katakan bahawa [Aaron] seperti, 'Kenapa awak berkata begitu, sayang?' Dan saya seperti, 'Saya tahu, saya minta maaf ,'” jelas Denise kepada Mingguan AS . 'Tetapi dia mengenali saya dan dia menggelengkan kepalanya dan dia juga menyayangi saya untuk itu dan, anda tahu, saya seorang yang sangat jujur.'

Sepanjang musim ini, Denise telah berulang kali bercakap tentang alat sulit Aaron, menyifatkannya sebagai sangat besar. Dia juga telah bercakap tentang bagaimana dia melakukan urutan 'happy ending' dan bagaimana dia menggalakkannya untuk melakukan urutan yang sama.

Denise juga telah memberitahu Lisa Vanderpump dan Kyle Richards bahawa dia hanya mahu melakukan hubungan seks dengannya ketika mereka pertama kali bertemu. Komen beliau telah terhasil gurauan kotor daripada suri rumah yang lain , termasuk Bethenny Frankel .

Anak-anak Denise juga telah menonton beberapa episod dan dia terpaksa memberitahu mereka bahawa rancangan itu adalah skrip walaupun tidak. Seperti yang dia nyatakan, dia mempunyai kebimbangan kerana dia mahu menjadi dirinya sendiri tetapi dia mahu menghormati anak-anaknya.

'Saya rasa ia kelakar, anda tidak akan tahu perkara ini dengan menontonnyaSuri rumah, tetapi ada bahagian gergasi saya yang benar-benar kuno dan, anda tahu, saya mahu anak-anak saya membesar dengan akibat dan tidak berhak dan tahu betul dari salah, dan ada perbezaan dalam menjadi seorang kanak-kanak dan orang dewasa, ” Denise menunjukkan.

'Apabila anda dewasa, buat sendiri, dan di situlah ya, jika saya berkata dan melakukan sesuatu, pasti, tetapi saya seorang wanita dewasa, anda tahu? Apabila mereka dewasa, mereka boleh melakukannya. Saya harap mereka tidak akan tetapi mereka boleh. Saya rasa seperti orang munafik berkata demikian tetapi itu benar. Anda sentiasa mahukan yang lebih baik untuk anak-anak anda.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com