Kami mempunyai berita sedih untuk dilaporkan hari ini sebagai Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Camille Grammer telah kehilangan rumahnya dalam kebakaran hutan California yang berterusan.

Awal hari ini, bintang realiti Bravo itu membuka laman Instagramnya untuk berkongsi berita buruk itu.

“Malangnya rumah saya tidak dapat diselamatkan. Anggota bomba yang berani dapat menyelamatkan kereta saya dan barang-barang peribadi yang ditemui dari rumah saya. Saya berterima kasih kepada ketua bomba dan pasukan bombanya atas semua kerja keras mereka. Dia meluangkan masa untuk menjelaskan apa yang berlaku dan saya berterima kasih atas semua kerja keras mereka untuk menyelamatkan rumah saya,” tulis Camille.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)Dia menyambung, “Sedih kami kehilangan rumah kami tetapi bersyukur kerana keluarga saya selamat. Nasib baik kami cepat mengosongkan rumah kami semalam selepas sebuah kereta peronda memandu di jalanan mengumumkan pemindahan wajib. Saya berterima kasih kepada jiran-jiran dan rakan-rakan saya yang baik yang memaklumkan saya dan atas bantuan mereka pada petang ini. ? Terima kasih semua kerana mengambil berat.”

Rekod MLS menunjukkan Camille membelinya seluas 6,000 kaki persegi. Rumah Malibu pada April 2015 untuk $3.2 juta. Pada tahun 2016, dia didedahkan bahawa dia telah membelanjakan $300,000 untuk mengubah suai rumah. Di bawah ialah foto rupa rumahnya sebelum kebakaran.

Camille Grammer Malibu Home Sebelum dan Selepas

Gambar sebelum dan selepas rumah Camille's Malibu

RHOBH newbie Denise Richards turut berkongsi bahawa dia dan keluarganya selamat berikutan pemindahan mandatori.

“Kami sangat menyayangi komuniti kami #malibu… mengambil masa berjam-jam untuk berpindah. Perempuan selamat,” tulis Denise. “@aaronwilliamcameron & saya cuba keluar dengan anak berbulu kami. Selamat semua… sangat emosional melihat kehilangan rumah, keluarga & haiwan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Denise Richards (@deniserichards)

Terdapat juga beberapa laporan awal yang menyatakan bekas bintang RHOBH Eileen Davidson telah kehilangan rumahnya tetapi dia menjelaskan hari ini bahawa dia hanya kehilangan halaman rumahnya.

'Selepas tinggal selama 24 jam memikirkan kami kehilangan rumah kami sepenuhnya, kami mendapati semalam bahawa kami hanya kehilangan halaman di sekeliling rumah kami,' tweet Eileen pada 11 November. dan kebakaran yang mengerikan. Kasih sayang kepada anda semua. #woolseyfires.”

Pada masa ini, kebanyakan pelakon RHOBH adalah pada masa ini di Perancis untuk lawatan pelakon . Lisa Vanderpump , yang tidak pergi kerana dia bertelagah dengan pelakon , telah memulakan usaha bantuan untuk membantu orang lain.

Lisa mengambil halaman Twitternya pada hujung minggu untuk mengumumkan bahawa dia sedang mengumpul bekalan untuk orang ramai dan haiwan peliharaan mereka untuk menyelamatkan anjingnya.

“Kami sedang mengumpul bekalan untuk manusia & haiwan di @VanderpumpDogsPusat & agihkan ke pusat pemindahan, sila singgah sebarang bekalan! Kami sedang mencari selimut, makanan, air, makanan anjing, bekalan kecemasan, pakaian dan lain-lain. Hantar 9 pagi - 6 petang hingga hujung minggu. Terima kasih!' dia tweet pada 9 November.

Dia kemudiannya mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang membantu dengan sumbangan.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, s_bukley/Shutterstock.com