Camille Grammer suami peguam, David C. Meyer , berada di bawah api.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills suami, siapa berkahwin dengan Camille di Hawaii pada penghujung tahun lepas, telah disasarkan dengan laman web yang bertujuan untuk melarangnya.

Pada 14 April, Muka surat Enam mendedahkan IMetDavidMeyer.com telah dilancarkan 'untuk mangsa David Meyer' dengan matlamat supaya David diberhentikan kerana mewakili seorang lelaki bernama Troy Stratos, yang dilaporkan menipu mangsanya daripada $43 juta.

Troy kini dipenjarakan di penjara persekutuan, di mana dia menjalani hukuman 22 tahun.

Salah seorang di sebalik laman web itu, pengurus wang Tim Burns, mendakwa sebagai salah seorang mangsa yang sepatutnya David dan hanya minggu lalu, dia memfailkan aduan terhadap suami Camille di mana dia menuduh David terlibat dengan komplot “untuk menipu dia dan suaminya. pelanggan.”“Jika bukan kerana Meyer, semua ini tidak akan berlaku. Dia pada dasarnya merosakkan hidup saya,” kata Tim kepada outlet itu.

Tim mendakwa dia menghantar Troy $11.25 juta pada 2011 dalam bidaan yang gagal di saham Facebook dan kemudiannya dihantar ke penjara kerana penipuan selepas dia mengakses wang pelanggannya untuk menampung apa yang dia hilang akibat skim Troy.

Di bawah ialah coretan daripada laman web dengan penjelasan agenda mereka:

“Troy Stratos telah disabitkan kesalahan dan dijatuhkan hukuman penjara 22 tahun di Penjara Persekutuan, dan peguam David Meyer yang membenarkan Penipuan ini berlaku belum didakwa sehingga kini, dan masih mengamalkan undang-undang sebagai Rakan Kongsi di firma Arent Fox yang Sangat Dihormati. Meyer, Rakan Kongsi di Venable LLP pada masa jenayah ini, telah ditamatkan oleh Venable LLP dalam masa 2 bulan selepas jenayah ini menjadi umum, dan menyertai Arent Fox serta-merta selepas penamatannya. Selain itu, David Meyer telah menerima publisiti hebat untuk perkahwinannya baru-baru ini dengan Camille Grammer dari Real Housewives of Beverly Hills.

Keseluruhan matlamat laman web ini, adalah untuk mendedahkan perbuatan penipuan yang dilakukan oleh David Meyer bagi pihak anak guamnya dan supaya dia dipecat daripada Industri Undang-undang dan didakwa atas tindakannya itu.”

Camille dan David masih belum menjawab tuntutan terhadap David, atau pelancaran IMetDavidMeyer.com.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.