Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Camille Grammer sangat teruja tentang bagaimana perkahwinannya berubah, jadi apabila bintang-bintangnya mencela hari besarnya semasa temu bual baru-baru ini, Camille membalas dengan menyembunyikan mereka kembali dan membangkitkan kewangan Dorit.

Siaran Instagram yang dimaksudkan adalah klip daripada RHOBH Selepas Tayangan di mana wanita diminta untuk memberikan sorotan mereka perkahwinan . Dorit Kemsley duduk diam sambil memikirkan apa yang paling dia ingat tentang perkahwinan itu, dan Camille tidak melakukannya. Dorit kemudiannya menyatakan bahawa ia berada di Hawaii, matahari terbenam dan pelangi.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives Beverly Hills (@therealhousewivesofbh)

Dalam komen pada siaran tertentu itu, Camille menulis bahawa bintang bersamanya bersikap tidak baik dan tiada siapa yang memaksa mereka pergi ke Hawaii untuk menjadi sebahagian daripada hari besarnya.“Wanita-wanita ini kejam. Tiada siapa yang meletakkan pistol ke kepala mereka untuk muncul. Mereka tidak perlu pergi,” tulis Camille sebagai membalas kiriman itu.

'Ia menunjukkan bahawa semua wang di dunia tidak memberi anda kelas atau adab yang baik,' kata seorang peminat, yang Camille menjawab, 'Terutama Dorit dan Teddi. Dorit.. hmm..duit apa ????????.”

Camille Grammer menaungi kewangan Dorit Kemsley dan Teddi Mellencamp

Bukan rahsia lagi bahawa Camille dan Teddi Mellencamp jangan serasi hari ini. Mereka baru-baru ini masuk ke a perbalahan Twitter yang hangat dan Teddi membesarkan Camille penyelesaian perceraian sebanyak $30 juta apabila Camille telah melabelnya sebagai berhak. Dalam video itu, Teddi menyatakan bahawa kemuncak terbesar baginya ialah pemergian.

Penggalian Camille mengenai masalah kewangan Dorit mungkin berkaitan dengan suami Dorit, Paul Kemsley – juga dikenali sebagai PK – yang telah diperintahkan ke mahkamah untuk pemeriksaan kewangannya .

Ketetapannya adalah mengenai a hutang $1.2 juta berpunca daripada pinjaman yang dipinjamnya pada tahun 2011. Dia dilaporkan telah membayar $250,000, yang meliputi faedah ke atas pinjaman itu. Dia dilaporkan perlu berkongsi butiran mengenai aset, hartanah, akaun bank dan sumber pendapatannya di mahkamah bulan depan. PK juga membuat tajuk utama cukai yang tidak dibayar dan didakwa perbelanjaan berterusan .

Dalam berita RHOBH yang lain, berikutan laporan terbaru bahawa Bravo mungkin mencari api beberapa wanita selepas itu Puppy Gate bencana, Tambah Dada sedang bersuara dan mengakui bahawa dia mungkin berada di blok pemotongan.

Menurut laporan oleh AllAboutTRH tapak,Bravo dilaporkan sedang mempertimbangkan untuk menurunkan Teddi kepada rakannya atau memecatnya sama sekali, selain mungkin juga melepaskan Rinna.

'Memainkan protagonis menjadi penat untuk ditonton selepas beberapa ketika,' dedah sumber kepada LALATE , sambil menambah bahawa pemutus tidak menjadi masalah bagi penerbit rancangan itu. Dan Rinna berada dekat di belakang.

Laporan itu mendedahkan bahawa toleransi Bravo terhadap Suri Rumah tingkah laku media sosial 'telah berubah dari keadaan beberapa tahun lalu' dan mereka 'meneliti cara menangani perkara ini.'

Rinna mengakuAllAboutTRHbahawa dia tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa depan.

“Ia tidak pasti. Seolah-olah hidup,” katanya kepada laman web itu.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com