The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Camille Grammer telah keluar sebagai pemenang dalam pertarungan tuntutan mahkamah fitnah terhadap bekas teman lelakinya Dimitri Charalambopoulos .

Drama undang-undang bermula selepas Camille memfailkan perintah sekatan terhadap Dimitri pada Oktober 2013 dan menuduhnya menyerangnya semasa pertengkaran.

Selepas juri besar memutuskan bahawa tidak ada bukti yang mencukupi untuk mendakwa Dimitri secara jenayah, yang merupakan seorang peguam, dia kemudian memutuskan untuk memfailkan saman fitnah menentang Camille pada 2014.

Camille bertindak balas dengan menyaman balas bekasnya kerana memfitnah juga, kerana dia menegaskan dakwaan serangannya adalah benar, sambil menambah bahawa dia mempunyai gambar dan bukti untuk menyokong dakwaannya.

TMZ kini melaporkan bahawa juri memutuskan memihak kepada Camille pada 24 April dalam tuntutan sivil, kerana mereka percaya dakwaannya diserang oleh Dimitri pada 2013.Juri juga mendapati bahawa Dimitri adalah orang yang bersalah melakukan fitnah apabila dia menuduh Camille mereka-reka cerita serangan itu semasa temu bual denganAkses Hollywoodsebulan selepas kejadian itu berlaku.

Camille telah diberikan ganti rugi $36,000 untuk serangan itu, sebagai tambahan kepada anugerah $25 untuk kecederaan kepada reputasinya daripada fitnah itu. Ia bukan banyak wang untuk Camille, yang merupakan seorang jutawan, tetapi ia adalah kemenangan yang ketara apabila ia mampu membersihkan namanya.

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Tinseltown/Shutterstock.com