Diana Jenkins sedang 'mengandung beberapa minggu' dengan anak keempatnya, yang kedua untuknya dantunang dia, Asher Monroe .

Selepas lelaki berusia 49 tahun itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills nyata tidak hadir pada hari Isnin Anugerah Pilihan Rakyat di Los Angeles, tempat dia dan rakan pelakonnya menyertai Rancangan Realiti Terbaik (tetapi kalah kepada Kardashians ), orang dalam berkongsi berita kehamilannya, menyatakan itu disebabkan olehnya cabaran kesuburan yang lalu , dia kini berada di 'rehat katil'.

'Dia berasa hebat, tetapi kerana sejarah kesihatannya, dia berehat,' kata orang dalam Muka surat Enam pada 9 Disember, menyatakan bahawa dia dan Asher 'sangat gembira' tentang berita itu.

SebagaiRHOBApeminat mungkin tahu, Diana berkongsi anak lelaki Innis, 22, dan anak perempuan Eneya, 19, dengan bekas suami Roger Jenkins dan anak perempuan Eliyanah, 2, dengan Monroe, 34. Dan, sementara Diana sebelum ini mendedahkan bahawa dia mengandung seorang lagi bayi dengan Asher dalam rancangan itu, dia juga mengesahkan dia mengalami keguguran .

'Dia dan Asher sangat teruja dengan bayi baru itu, tetapi mereka sangat berhati-hati, jelas - kerana dia baru hamil beberapa minggu dan kerana apa yang dia lalui dalam perjalanan kesuburannya,' sumber itu menyambung.Kerana Diana 'suka setiap minit keibuan,' seperti yang dikongsi orang dalam, dia teruja untuk mengembangkan keluarganya dengan Asher. Walaupun begitu, dia 'sedikit kecewa' kerana dia tidak dapat menyertai bintang bersamanya, termasuk Kyle Richards , Tambah Dada , Dorit Kemsley , Erika Jayne , Sutton Strarke , Crystal Kung Minkoff , dan Kathy Hilton , pada pameran anugerah hari Isnin.

'Diana dan Asher benar-benar gembira, tetapi mengambil mudah dan mendengar semua yang doktor mereka katakan,' kata sumber itu. 'Jadi, dia terpaksa ponteng majlis itu.'

Walaupun Garcelle Beauvais juga tidak hadir dalam acara itu, dilaporkan tidak dapat hadir kerana komitmen kerja.

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, khabar angin telah mencadangkan bahawa kedua-dua Diana dan Sheree Zampino akan jadi ditinggalkan daripada musim yang akan datang daripada RHOBH. Bagaimanapun, tiada pengumuman rasmi mengenai pelakon musim 13 telah dibuat.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka masuk ke dalam pengeluaran kadang-kadang awal tahun depan.