Kredit: Charles Sykes/Bravo

Dorit Kemsley dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley , telah mengalu-alukan anak anjing baru ke rumah mereka.

Bertahun-tahun selepas Dorit dituduh meninggalkan anak anjing dia angkat dari Lisa Vanderpump Hollywood Barat pusat penyelamat haiwan , Anjing Vanderpump , yang melancarkan skandal yang dikenali sebagai 'Puppy Gate,' the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon membawa ke halaman Instagramnya dengan video tambahan baharu keluarganya, Labu.

“Cuti datang awal sedikit di rumah ini … Selamat datang ke keluarga, Labu! Kami sangat sayangkan awak!” Dorit berkata dalam kapsyen videonya pada 4 Disember, yang memaparkan dua anaknya, Jagger, 8, dan Phoenix, 6, bermain dengan anjing itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dorit Kemsley (@doritkemsley)Kanak-kanak RHOBH Dorit Kemsley Berpeluk Dengan Labu Anak Anjing Baharu

Dorit turut berkongsi video dirinya memegang haiwan itu sambil memakai blazer kotak-kotak hitam putih dan choker hitam.

RHOBH Dorit Kemsley Puppy New Pumpkin

Berita tentang anak anjing baru keluarga Dorit datang beberapa tahun selepas dia dilaporkan memberikan anjing yang dia angkat dari Vanderpump Dogs, seekor chihuahua bernama Lucy Lucy Apple Juicy, kepada wanita lain, yang meneruskan hantarkannya di tempat perlindungan bunuh .

Nasib baik untuk Lucy, selepas dia dikesan di tempat perlindungan melalui cip pengesanan, yang anak anjing menemui pemilik baru , Zandria Theis dan Reed Thompson , dan telah bersama mereka sejak itu. Dan nasib baik untuk penontonRHOBA, mereka telah dapat bersaing dengan 'suri rumah kehormat' (seperti yang digambarkan dalam bio Instagramnya) melalui kemas kini media sosial biasa. Kemas kini terkini memaparkan siaran hari lahir untuk Lucy.

“INI HARI BURTH SAYA!! Ibu bapa saya memberikan saya hidangan kegemaran saya dan kek hari jadi untuk diraikan! Ini untuk menjadi 5 tahun penuh!” baca kapsyen siaran 29 November di Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh LuLu Girl (@whosthelulu)

Walaupun kisah Lucy mempunyai pengakhiran yang menggembirakan, peminat masih tidak gembira melihat Dorit mendapat anjing baharu dan pergi ke bahagian komen videonya untuk berkongsi pendapat mereka.

'Bukan Lucy yang lain,' kata seorang.

“FYI— anjing seperti komitmen 12-15 tahun. Mudah-mudahan, Labu bukan sekadar ‘pilihan sekarang’ tetapi ahli keluarga seumur hidup,” tulis seorang lagi.

'Adakah anda akan menyingkirkan yang ini juga?' tertanya-tanya yang ketiga.

Ramai peminat dan pengikut Dorit kecewa kerana dia nampaknya mendapatkan Labu dari kedai atau kilang anak anjing daripada membantu anjing yang memerlukan dengan mengambil anak angkat.

'Mudah-mudahan, yang ini tidak akan berakhir di tempat perlindungan,' tambah orang lain.