Kredit: Shutterstock/Dfree, Fayes Vision/startraksphoto

Dorit Kemsley masih melawan Erika Jayne ' s ramalan bahawa dia dan suami Paul 'PK' Kemsley akan bersebelahan dengan penceraian.

Selepas kedua-dua dia dan PK mempertahankan perkahwinan mereka di media sosial berikutan dakwaan mengejutkan daripada mereka Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama dan rakan, yang dibuat oleh Erika pada bulan lepas BravoCon , Dorit kembali ke Kisah Instagramnya, di mana dia berkongsi siaran teduh sebagai tindak balas terhadap perpecahan dia dan PK yang dikatakan akan berlaku.

Pada 27 November, dalam siaran semula yang dikongsi daripadaCici Sayang Awakhalaman, Dorit dan PK dilihat dalam gambar yang disayangi sebagai mesej yang menyindir ramalan Erika.

“Erika: PK dan Dorit akan berpisah seterusnya … Dorit dan PK: [senyum untuk swafoto Krismas] … Sayangi bidadariku,” kata kapsyen itu.

RHOBH Dorit Kemsley Kongsi Gambar Dia dan PK Selepas Ramalan Perceraian Erika JayneSebagaiRHOBApeminat mungkin pernah melihat, Dorit pernah cepat bersuara terhadap Erika di Instagram bulan lalu selepas mengetahui tentang apa yang dikatakan Erika mengenai perkahwinannya.

“Misery suka syarikat. Apa lagi yang boleh [saya] katakan?” Dorit tertanya-tanya dalam komen. 'Sahabat kita, mereka yang benar-benar mengenali kita, tahu apa yang kita ada dan siapa kita.'

Dan PK melakukan perkara yang sama, berkata dalam catatan Instagram, “Erika Jayne menganggap suaminya tidak bersalah. Dia fikir buku lali lebih penting daripada otak. Dia fikir dia harus menyimpan anting-anting itu. Sekarang Dia fikir Dorit dan saya berada di sebelah Split up …. Berikut adalah sedikit nasihat pengurusan … berhenti berfikir!”

Malah Teddi Mellencamp dan Kyle Richards bertindak balas terhadap pertengkaran Erika, dengan Teddi berkata Erika '[melintasi] garisan' dan Kyle mengakui dia ' sangat terkejut ” semasa episodDua T dalam Pod.

“Dan sejujurnya, maksud saya, saya tidak tahu mengapa dia berbuat demikian kerana saya lebih mengenali PK dan Dorit daripada sesiapa dalam kumpulan itu. Mereka pasangan yang sangat penyayang dan menyokong. Mereka mempunyai keluarga yang cantik. Kami mengembara bersama mereka dan saya tidak tahu mengapa membuang sesuatu seperti itu di luar sana,” kata Kyle. 'Dia kemudiannya berkata dia bergurau tetapi gurauan sepatutnya melucukan... Saya fikir itu benar-benar tidak perlu.'

Bagi Erika, dia cuba menjelaskan komen dia padaWWHL.

'Pada perjumpaan itu, terdapat situasi seperti itu tentang khabar angin bahawa Kyle dan [ Mauricio Umansky ] dan PK dan Dorit bertukar dan mereka menghadapi masalah dalam perkahwinan mereka jadi ya, itulah sebabnya,' kata Erika di laman web tersebutWWHL: Selepas Tayangan.