The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Erika Jayne sedang mengaku Lisa Vanderpump mungkin tidak bertanggungjawab membocorkan cerita tentang Puppy Gate kepada media, kerana dia juga membalas 'vitriol' dan tindak balas daripada peminat rancangan itu.

Semasa penampilan di Rancangan Jenny McCarthy awal bulan ini, di Sirius XM, Erika mengakui maklum balas negatif daripada beberapa peminat siri Bravo, sepanjang Jalan cerita Puppy Gate , sangat menggembirakan.

“Musim ini, kami telah bercakap mengenainya sebagai satu kumpulan, kami tidak pernah melihat kebencian, maksud saya Kyle boleh bercakap lebih lanjut kerana dia telah [di sini] dari awal tetapi ini adalah musim keempat saya. Saya tidak pernah melihat vitriol seperti ini,” kongsi Erika. “Saya tidak pernah melihat kumpulan kumpulan dan semua itu. Dan ia membawa ke suatu tempat. Kita semua melihatnya. Kami semua mendapatnya.”

Erika, yang menyatakan dengan jelas bahawa dia tidak menyukai jalan cerita anjing, kemudian menyuarakan syak wasangkanya tentang beberapa tindak balas media sosial daripada penonton RHOBH, yang kebanyakannya adalah Team Lisa.

“Maksud saya, sudah tentu ramai daripada mereka. Ia hampir kelihatan mekanikal dalam satu cara, 'kata Erika, membayangkan sebahagian daripada mereka mungkin bot yang dibayar oleh kem Lisa. “Saya cuma cakap apa-apa pun boleh. Nombor tidak berbohong. Ada banyak... Saya tidak pernah melihat kebencian seperti ini datang selepas lima orang yang kebetulan tidak bersetuju dengan anda.'Apabila hos Jenny mengemukakan fakta bahawa editor Radar Online, Dylan Howard , mengeluarkan kenyataan di mana dia secara terbuka menafikan Lisa adalah sumbernya cerita itu tentang seekor anjing Dorit Kemsley diterima pakai daripada Vanderpump Dogs yang berakhir di tempat perlindungan, Erika tetap ragu-ragu sebelum mengakui kemungkinan Lisa tidak membocorkan cerita itu.

“Adakah saya percaya dia? Tidak. Mengapa [dia] melepaskan sumber? Maksud saya, tidak. Saya tidak. Mengapa ada orang yang menyerahkan sumber mereka?” tanya Erika.

“Maksud saya, mungkin ia bukan [Lisa], sambungnya. 'Mungkin ia adalah seseorang yang rapat dengannya. Jadi, mungkin tidak, itu bukan dia. Tetapi seseorang dari kemnya atau seseorang yang rapat dengannya. Tapi kenapa awak perlu pergi sejauh itu?”

Dan walaupun perseteruan dia dengan Teddi Mellencamp musim lalu, Erika membelanya, dengan mengatakan Teddi hanyalah mangsa Lisa manipulasi yang didakwa .

“Teddi berada di tempat yang sangat sukar. Dia mengambil umpan. Dia rasa sudah terbiasa, dan dia membayar harganya,” kongsi Erika.

'Anda tahu betapa gembiranya saya kerana saya tidak cukup bodoh untuk meminum kool-aid? Sungguh gembira,” tambahnya tentang tidak pernah mempercayai Lisa sejak awal.

Erika sekali lagi mengulangi kenyataannya daripada a temu bual sebelum ini , mengatakan persembahan itu menjadi lebih 'seronok' apabila Lisa berhenti penggambaran dengan pelakon.

“Anda akan melihat [pertunjukan] berubah lagi pada musim ini apabila [Lisa] pergi dan ia menjadi tenaga yang berbeza dan laluan yang berbeza… kerana tidak ada semua yang berat itu. Tidak ada semua pergaduhan itu,' jelasnya. “Itu berlalu dan kemudian kita boleh berseronok. Sebenarnya, yang paling menyeronokkan saya pada rancangan itu. Ia pasti nada yang berbeza.”

Apabila ditanya nasihat apa yang akan dia berikan kepada ahli pelakon baharu, Erika menjawab: “Ingat semua yang anda katakan dan jaga mulut anda. Dan jangan percaya sesiapa pun.”

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com