Erika Jayne tidak terlalu mengambil berat tentang Tuntutan $15 juta sedang menunggu terhadap suaminya, peguam Thomas Girardi .

Semasa penampilan di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dengan Andy Cohen pada malam Selasa, 26 Mac, yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon ialah ditanya tentang kes tersebut dan juga mengambil berat tentang kontroversi yang sedang berlaku di sekelilingnya Lisa Vanderpump dan cerita negatif yang didakwa dia tolak Dorit Kemsley .

Seperti yang mungkin didengar oleh peminat, firma guaman Thomas, Girardi Keese, telah disaman sebanyak $15 juta didakwa gagal membayar balik pinjaman dibawa keluar dengan Kumpulan Kewangan Undang-undang.

'Kami mendapat banyak soalan tentang perkara ini,' kata Andy ketika dia membawa isu itu pada rancangan bual bicara lewat malamnya. “Ada apa-apa yang awak nak cakap tentang itu?”

'Eh, ya, itu tuntutan mahkamah, dan anda tidak boleh mengulas mengenainya,' jawab Erika sambil menambah, 'Saya membayar bil saya sendiri, jadi tidak, saya tidak.'semasa Episod baharu hari Selasa daripada RHOBH, Dorit dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley , belajar tentang a Laporan Radar Online yang telah memetik 'sumber' semasa mereka mendedahkan maklumat Dorit berkata hanya Lisa dan pasukan Vanderpump Dogsnya akan tahu.

Semasa bercakap dengan Andy tentang bendera merah dalam artikel Radar, Erika menyokong kenyataan Dorit mengenai beberapa butiran yang disertakan dalam penerbitan itu.

'Ada beberapa perkataan,' kata Erika. “Siapa lagi yang tahu mengenainya secara terperinci? Dorit sendiri benar-benar boleh memberitahu anda, tetapi terdapat beberapa butiran di sana yang hanya beberapa orang sahaja yang tahu.”

Sebagai tindak balas kepada dakwaan yang sama, Lisa membalas kiriman yang dikongsi di Twitter di mana bos Radar Online Dylan Howard menafikan dia adalah sumber mereka dalam artikel yang diterbitkan tahun lalu.

“Saya boleh katakan dengan jelas bahawa Lisa tidak pernah menjadi sumber tanpa nama kepada laman web ini — walaupun saya berharap dia begitu! Dia akan kaya dengan maklumat kerana dia kaya adalah kehidupan sebenar,' kata Dylan dalam satu kenyataan sebulan yang lalu.

“Saya tahu betul…ugh. Saya tidak pernah menuduh rakan pelakon saya membocorkan cerita yang tidak berkesudahan tentang saya,” jawab Lisa.

Dalam tweet kedua, Lisa membalas dakwaan dalam talian bahawa Tambah Dada telah bekerjasama dengan pelakon yang lain dan membocorkan cerita dalam usaha untuk mencemarkan nama baiknya.

“Untuk Dorit berbohong dengan sangat sedar bahawa @LisaVanderpump mempunyai hubungan dengan RADAR adalah persediaan menyeluruh. RADAR sudah berkata HW lain membocorkan maklumat tentang Lucy. Per @CuddleStein3 ini keluar: @KenToddBH @PandoraVT @Andy Lebih jujur ​​daripada LVP memusnahkan 'rakan,'' tulis seorang peminat dalam kapsyen tangkapan skrin dakwaan itu.

'Ugh, jika saya mempunyai hubungan dengan radar lol, mengapa mereka akan menulis begitu banyak omong kosong tentang saya lol. Semua cerita pada permulaan musim,” jawab Lisa V.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com.