Erika Jayne suami, peguam Thomas Girardi , hanya menjaringkan kemenangan kecil dalam miliknya $15 juta pertempuran undang-undang dengan Kumpulan Kewangan Undang-undang.

Menurut laporan baru, seorang hakim di Los Angeles telah memihak kepada Thomas dan firma guamannya dan menghantar kesnya ke timbang tara, yang bermaksud bahawa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills rakan kongsi star tidak akan mendedahkan urusan perniagaan peribadinya kepada umum apabila kes itu berterusan.

Pada 10 April, Letupan mengesahkan berita itu dan menjelaskan bahawa pertempuran undang-undang akan dipindahkan ke prosiding persendirian yang akan menjauhkan butiran kotor kes itu daripada mata umum. Seperti yang mungkin diingati, Thomas memfailkan dokumen meminta kesnya dimeterai awal tahun ini.

Thomas dan firma guamannya adalah disaman oleh kumpulan Law Finance beberapa bulan lalu dan dituduh gagal membayar balik pinjaman bernilai $15 juta yang pada mulanya dikeluarkan pada 2015. Menurut kes mereka terhadap Thomas, wang yang dipinjamkan ialah 'digunakan untuk mengekalkan gaya hidup mewah Encik Girardi dan memastikan firma guamannya yang terkemuka dari segi kewangan.'

Walaupun Thomas dan firmanya dilaporkan bersetuju dengan pelan pembayaran pada Ogos tahun lalu yang memerlukannya membuat pembayaran bulanan, serta bayaran $1 juta yang perlu dibayar pada akhir Oktober dan bayaran $5 juta yang perlu dibayar menjelang 1 Januari, dia didakwa melanggar perjanjian.Dalam tindak balas terhadap tuntutan mahkamah , Thomas mengeluarkan kenyataan kepada The Blast.

“Kebenaran perkara ini adalah ini. Saya tidak mengambil satu sen pun daripada firma guaman itu dalam tempoh tiga tahun lalu,” kenyataannya berbunyi. “Saya telah menumpukan segala-galanya untuk membantu dalam kes-kes yang kita ada di sini. Selanjutnya, wang yang dipinjam, kami bersetuju untuk membayar balik dalam kira-kira dua minggu sebelum tuntutan mahkamah. Adalah fitnah bahawa wang itu adalah untuk 'gaya hidup' saya ... setiap sen digunakan untuk kos dalam kes yang dikendalikan oleh firma itu.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, Bravo TV