Kyle Richards melalui salah satu 'saat paling sukar' dalam kerjaya televisyen realitinya semasa episod Selasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Dalam blog terbarunya untuk Bravo TV, Kyle membuka tentang saat-saat akhir persahabatannya dengan Lisa Vanderpump selepas mula-mula membidik layanan restoran itu Teddi Mellencamp dan dia didakwa berbohong tentang Dorit Kemsley atas cerita dia dituduh bocor ke Radar Online.

Bercakap tentang Teddi dan usahanya untuk mengumpul wang untuk Yayasan Anjing Vanderpump, walaupun mempunyai masalah besar dengan Lisa pada masa itu, Kyle berkata Acara amal Teddi 'jelas tidak dihargai' oleh Lisa dan bertanya mengapa Lisa akan berusaha keras untuk bertindak seolah-olah derma Teddi 'beberapa ribu dolar di sana sini' tidak cukup baik.

Berikutan peristiwa Teddi, dia dan wanita pergi makan tengah hari , di mana mereka segera menyoal Kyle sama ada Lisa telah menjual cerita pada masa lalu atau tidak.

“Saya bergelut dengan mengambil jalan mudah ATAU bercakap benar. Saya bukan penipu,” akui Kyle. 'Saya mengambil jalan yang sukar dengan mengatakan apa yang saya rasakan kebenarannya, sambil mengetahui Lisa V akan marah kerana saya tidak membelanya secara membabi buta. Saya mahu. Percayalah. Tetapi saya tidak boleh duduk di sana dan mengatakan sesuatu yang saya tidak percaya itu benar.'Selepas makan tengah hari, Kyle kelihatan melawatRumah Lisa di Beverly Hills, di mana persahabatan antara wanita berakhir secara mengejut .

'Sebaik sahaja saya membangkitkan perbualan dan apa yang diperkatakan, Lisa dan kemudian Ken berubah dari sifar kepada 100,' ingat Kyle. “Reaksi mereka sangat melampau sehingga membuatkan saya terkejut. Ini bukan kali pertama topik ini timbul selama bertahun-tahun dan ia tidak pernah disambut dengan reaksi seperti ini.”

Walaupun Kyle mahu bercakap dengan Lisa sahaja, Ken Todd dengan cepat masuk ke tempat kejadian dan mula menjerit kepada Kyle.

“Ken menjerit kepada saya menjadikannya lebih teruk daripada yang sepatutnya. Saya terus berfikir. ‘Jangan menangis, jangan menangis.’ Saya terkejut saya tetap tenang seperti yang saya lakukan walaupun Ken marah,” jelas Kyle. 'Saya cuba menjelaskan kepada Lisa bahawa walaupun saya merasakan apa yang saya rasa dan mengatakan apa yang saya katakan, saya mengambil berat tentang dia dan saya fikir saya sedang menjadi kawan dengan memberitahunya tentang perbualan itu, walaupun ia bukan perkara yang dia lakukan. mahu mendengar.”

'Saya masih tidak faham mengapa mereka mempunyai reaksi yang teruk,' sambungnya. “Ia tidak semestinya seperti ini. Kami boleh duduk sebagai dua kawan dan berbincang, walaupun kami akhirnya bersetuju untuk tidak bersetuju. Itulah yang dilakukan oleh kawan-kawan… Saya tidak pernah membayangkan kehilangan persahabatan kerana ini.”

Kyle juga menambah bahawa dia percaya isu itu telah menjadi lebih besar daripada Dorit dan anjing Lucy.

“Ini bukan lagi tentang anjing itu atau sekiranya Dorit sepatutnya memberikan anjing itu semula kepada Lisa. Ini mengenai persahabatan dan kepercayaan, atau kekurangannya,” jelasnya.

Anda Berpihak Kepada Siapa?

  • Kyle
  • Lisa

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto, Kathy Hutchins/Shutterstock.com