Kredit: GUSTAVO PEREYRA/INSTARimages

Tambah Dada dan publisiti lamanya telah berpisah berikutan a musim penuh drama daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , yang kini sedang ditambah dengan pertemuan semula yang penuh peristiwa .

Sebelum ini Andy Cohen kelihatan memanggil Lisa memanggilnya kekurangan kawalan impuls pada bahagian dua khas, dan selepas dia menjawab panggilan peminat supaya dia dipecat BravoCon , di mana dia diejek semasa dia naik ke pentas untukRHOBApanel, orang dalam telah mengesahkan berakhirnya hubungan profesional Lisa dengan publisitinya.

Terdapat 'perpisahan bersama,' kata sumber itu berat pada 19 Oktober.

Pada hujung minggu di BravoCon, Andy menjawab panggilan untuk Lisa dibutRHOBA, berkata, “Biar perjumpaan itu dimainkan, okay? Semua orang boleh berkumpul semula... Dia ada di dalam bangunan, okay?”

Sementara itu, semasa wawancara dengan Entertainment Tonight di permaidani merah pada majlis itu, Lisa berkata dia 'suka' reaksi peminat .“Saya kena boo. Dan saya menyelak mereka. Itulah yang saya lakukan. Saya telah dicemuh dan kemudian saya menyelak mereka. Tetapi saya akan memberitahu anda apa, ia sangat menyeronokkan. Saya sangat menyukainya,” akuinya. 'Semua orang sangat bimbang untuk saya dan saya seperti, 'Mengapa anda bimbang? Ia hebat. Saya seperti ahli gusti. Saya seperti WME.’”

Walaupun Lisa menimbulkan persoalan tentang a berpotensi keluar dari persembahan apabila dia mengalih keluar semua sebutan dan fotoRHOBAdaripada akaun media sosialnya pada Ogos di tengah-tengah tindak balas terhadap dakwaan kehancurannya terhadapnya Kathy Hilton , dia akhirnya memberitahu penonton Instagramnya, 'Saya seperti lipas. Awak tak boleh lepaskan saya.”

Jika Lisa kembali kepadaRHOBAuntuk yang akan datang musim ke-13 , Kathy tidak akan. Semasa bercakap dengan Kami Mingguan beberapa hari lalu, dia berkata bahawa jika ia adalah 'pelakon yang sama', dia akan melakukannya 'sama sekali tidak' akan kembali .

Kemudian, beberapa hari kemudian, dia menjawab dengan emoji tangan berdoa kepada seseorang yang bertanya sama ada ada petisyen dalam talian untuk memecat LisaRHOBA.

“So over Lisa Rinna. Adakah terdapat petisyen untuk mengeluarkannya dari rancangan itu lol. Dia hanya sentiasa MENCAPAI. Lepas tangan [Kathy Hilton]!!!!!!!! Kami sayang [kamu] Kathy lol,” mereka menyatakan dalam komen mengenai Di Sebalik Tali Baldu Bersama David Yontef podcast Instagram muka surat.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga Rabu depan, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.