Tambah Dada memanggil Joyce Giraud di Twitter semalam.

Semasa an temuduga bulan lepas, Joyce menuduh Kyle Richards menjadi kawan yang tidak baik kepada Lisa Vanderpump , di tengah-tengah Drama Puppy Gate , dan kemudian menyatakan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills wanita membuli Vanderpump.

Temu bual ini mungkin menjelaskan mengapa selepas mula-mula memberitahu bekas bintang bersama RHOBH bahawa dia bersetuju dengan sentimennya berkenaan dengan penentangannya terhadap larangan pengguguran baru-baru ini di Alabama, Rinna kemudian menyelar Joyce kerana memanggil namanya.

'Ini kita boleh bersetuju,' Rinna tweet kepada Joyce sebelum memanggilnya untuk panggilan nama.

'Perkara lain tidak begitu banyak dan saya tidak menghargai anda memanggil saya dan nama yang lain,' tambah Rinna dalam satu saat, dan kini dipadamkan, tweet. “Jadi jangan buat begitu lagi. Awak dan saya sentiasa cool.”

RHOBH Lisa Rinna Memanggil Joyce Giraud Kerana Memanggil Namanya

Joyce dibawa ke barisan pelakon RHOBH semasa musim keempat rancangan itu tetapi tidak kembali untuk musim lima, yang merupakan musim pertama untuk Lisa. Yang berkata, Joyce telah terus berhubung dengan Lisa V. dan selepas menonton Vanderpump menjalani ujian pengesan pembohongan semasa Pertunjukan malam Selasa , Joyce melayari Instagram sebagai sokongan kepada rakannya.

'Saya cantik [Lisa Vanderpump],' tulisnya. “Selepas episod malam ini... saya nak awak tahu yang saya sayang awak dan sokong awak sayang. PS… anda TIDAK perlu melakukan pengesan pembohongan! Kerana saya mengenali awak dan orang yang mengenali awak… tidak akan pernah meragui integriti awak.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh JOYCE GIRAUD (@joyce_giraud)

Selepas melihat mesej Joyce, Vanderpump membalas di Twitter, memberitahunya, 'Sayang awak, terima kasih kerana menjadi kawan sejati dan juga memberi perhatian kepada saya ... Hanya tidak pernah mahu mempercayainya #RHOBH.'

Dalam berita Rinna yang lain, bekas bintang sabun itu, yang membuat penampilan sulung rambut panjang semasa pertunjukan minggu lalu, menunjukkan wajah berambut perang di Instagram pada hari Jumaat dan serta-merta dibanjiri pujian daripada peminat, pengikut dan rakannya. Suri Rumah Sejati .

'Apa yang akan kita namakan dia?' Rinna bertanya dalam kapsyen foto itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh L I S A R I N N A (@lisarinna)

“Namakan MATLAMAT dia,” Dorit Kemsley disyorkan.

'Oh Tuhan,' Kyle Richards menulis.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy