Tambah Dada sedang menetapkan beberapa khabar angin terus di Twitter.

Awal minggu ini, Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa membalas peminat yang menyoal dia tentang ancaman undang-undang yang didakwanya terhadap Lisa Vanderpump dan kepada laporan yang mencadangkan dia telah 'membuli' lawan mainnya.

Pada 29 April, selepas peminat mencadangkan Lisa R. 'tiada masalah' mengancam untuk memfailkan tuntutan mahkamah terhadap Lisa V. berhubung pelancaran siri spinoff Vanderpump Dogs yang dilaporkan, Lisa R. membalas tembakan ke arah peminat dan menjelaskan bahawa dia tidak pernah benar-benar merancang untuk menyaman lawan mainnya.

“Saya tidak pernah mengancam untuk menyaman sesiapa. Peguam saya membuat perjanjian saya untuk saya. Saya boleh katakan ejen tetapi saya tidak mempunyai satu untuk perjanjian HW… hon,” tweetnya.

Menurut Lisa R., dia tidak pernah menggunakan perkataan 'sue' di Instagram apabila dia memberitahu peminat dan pengikutnya dia kecewa dengan cara dia dan orang lain.Suri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon sepatutnya dimanipulasi untuk menubuhkan siri potensi Lisa V .

'Peguam saya berkhidmat sebagai ejen saya untuk bravo. Saya tidak pernah menggunakan perkataan 'Sue.' Mari kita jelaskan perkara itu,' Lisa R. memberi amaran. “Peguam boleh membuat perjanjian untuk anda.”

Untuk dakwaan buli , Lisa R. berkata bahawa semua yang dia lakukan semasa musim kesembilan adalah bercakap benar.

'Debbie, saya bercakap benar bahawa bukan kejam atau pembuli,' katanya kepada peminat yang melabelnya 'kejam.'

'Anda menjadi pembuli,' tambahnya.

Pada bulan Mac, Lisa R. membuka halaman Instagramnya dan memberi reaksi terhadap berita tentang dakwaan spinoff Lisa V yang dijangka berasaskan daripada Vanderpump Dogs, yang menjadi topik hangat sepanjang masa Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan.

“Saya seorang yang gemar. Saya tidak faham tentang itu. Saya fikir anda dibayar untuk apa yang anda lakukan. Jadi perasaan saya adalah jika kami memang memberikan perkhidmatan spinoff, kami harus dibayar untuknya, 'katanya. “Saya sangat gembira untuk kita semua menggunakan platform ini untuk garis solek, garis pakaian mandi, rancangan tv rangkaian, restoran, charitiea [sic] clothing line fitness empayar yang anda namakan. Saya menyokong wanita ini 100 peratus. Tetapi jika anda akan menggunakan perkhidmatan kami tanpa memberitahu kami bahawa kami sedang memainkan jalan cerita untuk melancarkan juruterbang bagi rancangan baharu dan anda tidak memberi pampasan tambahan kepada kami untuk itu. Ya, saya seorang yang gemar, saya dibayar untuk apa yang saya lakukan.”

“Jadi jika ini benar-benar menjadi pertunjukan lain, peguam saya akan menelefon. $$$$$$$$$$$$,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.