Tambah Dada nampaknya telah selesai sepenuhnya dengan persahabatannya yang lalu Lisa Vanderpump .

Susulan laporan semalam yang mencadangkan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon adalah terbuka untuk menebus kesalahan dengan Vanderpump, Rinna menjawab khabar angin mengenai kami Instagram muka surat dan memberi anggukan kepada a diss baru-baru ini Vanderpump berkongsi di Twitter.

Selepas Realiti Blurb berkongsi artikel bertajuk, “TheRHOBAPelakon Dilaporkan Bersedia Berbaikan Dengan Lisa Vanderpump Di Bawah Satu Syarat Ini, Ketahui Apa Itu!,' Rinna berkata dia hanya akan menebus kesalahan dengan Vanderpump 'apabila babi terbang.'

'Yeah. Betul. Apabila babi terbang,” tambahnya dalam komen lain.

RHOBH Lisa Rinna Akan Berbaik Dengan Lisa Vanderpump Apabila Babi TerbangMenurut laporan itu, yang pada mulanya dikongsi oleh Hollywood Life, pelakonSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, termasuk Rinna, sanggup berbaik dengan Vanderpump, tetapi hanya jika dia meminta maaf dakwaan pembohongannya atas cerita Radar Online yang bocor tentang Dorit Kemsley dan anjingnya Lucy.

Bagi sebutan 'babi' Rinna, itu berlaku hanya beberapa hari selepas Vanderpump membandingkan dia dan pelakon lain dengan babi di Twitter.

Selepas bekas ahli pelakon RHOBH Joyce Giraud menyiarkan tentang melawat 'Pigs Bay' semasa bercuti di Bahamas, Vanderpump melemparkan sedikit naungan kepada rakan bintangnya dengan perbandingan babi.

'Pengalaman anda lebih baik daripada saya di Bahamas,' tulis Vanderpump kepada Joyce. “[Saya] lebih suka bersama babi, saya agak…”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo