The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa Vanderpump sedang memberikan kemas kini tentang kedudukan dia bersama castmate Dorit Kemsley hari ini, kerana dia juga membuka cerita tentang pertemuannya baru-baru ini Kyle Richards dan membincangkan keputusannya untuk mengambil ujian pengesan pembohongan pada rancangan itu.

Lisa menjadi tuan rumah Hari Anjing Sedunia Vanderpump Dog di Hollywood Barat pada hari Sabtu, 18 Mei, dan semasa acara itu, dia membuka tentang dramanya dengan bintang Bravo bersamanya.

Pertama, Lisa mendedahkan dia tidak menyesal tentang cara dia mengendalikan Puppy Gate musim ini, yang pada dasarnya adalah tuduhan oleh rakan pelakonnya bahawa dia bocor cerita kepada akhbar tentang seekor anjing yang diguna pakai oleh Dorit berakhir di tempat perlindungan.

'Saya tidak dapat mengendalikan apa-apa secara berbeza,' katanya Kami Mingguan , sambil dia kemudian menjelaskan mengapa dia membuat keputusan yang mengejutkan untuk ambil ujian pengesan pembohongan pada rancangan itu.

'Saya menanganinya dengan kebenaran dan itulah, saya fikir, mengapa saya akhirnya melakukan ujian pengesan pembohongan, kerana saya seperti, saya sangat muak dengan mereka berkata, 'Oh, saya tidak percaya ini.' Atau 'Saya jangan percaya itu.' Atau 'Anda melakukan ini,'' kata Lisa. 'Dan akhirnya, apabila anda berkata, 'Saya bersumpah dengan kehidupan anak-anak saya' dan itu tidak cukup baik, ketika itulah saya berkata, 'Oh, anda tahu apa?' [Pengarah eksekutif Vanderpump Dogs] John Sessa mempunyai idea yang bagus, ‘Pergi, lakukan ujian pengesan pembohongan.’ Saya berkata, ‘Sama sekali.’ Jika saya mempunyai sebarang rasa bersalah, saya tidak akan melakukannya. Jom.”Walaupun peminat RHOBH perlu menunggu sehingga malam Selasa untuk melihat keputusan ujian poligraf Lisa, dia dapat mendedahkan kedudukannya dengan Dorit dan Paul 'PK' Kemsley hari ini.

“Tidak, saya belum bercakap dengan mereka. Saya belum,” kata Lisa mengenai keluarga Kemsley.

Lisa juga membuka lebih banyak tentang baru-baru ini berlari ke arah Kyle , selepas lapan bulan tidak bercakap.

“Ia agak jinak dalam satu cara, kerana kami berdiri di Chanel. Saya tidak fikir kita akan mula berguling-guling di dalam tanah di Chanel, 'kata Lisa. 'Saya lebih tertumpu untuk membeli [anak perempuan saya] Pandora hadiah hari jadi daripada saya menangani masalahnya, boleh dikatakan.'

Kyle juga pernah bersuara tentang run-in, menyifatkan ia sebagai 'amat janggal.'

Akhirnya, Lisa menutup wawancaranya dengan mengucapkan terima kasih kepada peminatnya atas sokongan mereka.

“Satu perkara yang saya mahu lakukan ialah berterima kasih kepada peminat, kerana mereka sangat mengagumkan. Hebat! Anda tahu, 'Kami sangat menyayangi anda,'' katanya. 'Itu sudah, itu sudah ... Apabila anda mempunyai semua orang ini berkata, 'Oh, kami melihat kebenaran dan kami menyokong anda.' Itu sangat bermakna, jadi terima kasih.'

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Fernando Lucena/startraksphoto.com