Lisa Vanderpump sedang membalas 'kejahatan' yang dilontarkan oleh bintang-bintangnya tentang dirinya pada episod akhir musim Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Juga, langkah seterusnya sedang didedahkan sebagai dia mengucapkan selamat tinggal kepada rancangan Bravo selepas sembilan musim.

Dalam catatan Twitter pagi ini, Lisa bercakap mengenai peminatnya final RHOBH malam tadi , selepas terbang keluar dari A.S. untuk menghadiri ibunya Jean Vanderpump pengebumian. Jean dengan sedih meninggal dunia bulan lepas.

'Saya tidak melihat dengan jelas, tetapi tentera di rumah saya menjaga orang berbulu saya, dan saya mendengar daripada anda semua tentang keburukan sekali lagi,' tulis Lisa pada 10 Julai.

Dia menambah, 'Saya berada di London untuk pengebumian ibu saya, saya berharap selepas tahun yang mengerikan ini saya boleh memulakan kehidupan semula. #RHOBH #9thn. Suka Lisa Ken & Giggy.”

Semasa episod RHOBH, Kyle Richards telah ditunjukkan menganjurkan makan tengah hari untuk semua wanita, di mana mereka bercakap tentangnya perselisihan mereka dan berjauhan dengan Lisa. Tambah Dada mendedahkan pertengkaran baru-baru ini dengan Lisa yang tidak berjalan lancar, dan beberapa wanita lain menuduh Lisa tidak dapat meminta maaf. Wanita-wanita itu juga bergurau tentang Lisa memakai mahkota pada pembukaan restoran Las Vegasnya, dengan Dorit Kemsley menyatakan bahawa Lisa suka disembah.

Sementara itu, laporan baharu juga memberi lebih banyak penerangan tentang perkara seterusnya untuk Lisa.

mengikut ET Dalam Talian , Lisa akan sibuk dengan meneruskan penggambaran untuk siri Bravonya yang lain, Peraturan Vanderpump . Dia dilaporkan menyambung semula penggambaran selepas menghadirinya perkahwinan daripada Jax Taylor dan Brittany Cartwright pada 29 Jun Jika anda ingat, Lisa telah mengambil rehat dari penggambaran selepas kematian ibunya.

Selain penggambaranPeraturan Pam, Lisa juga dikatakan sedang merancang untuk mengembangkannya dengan sangat berjaya Restoran Tom Tom dengan dilaporkan menggandakan saiznya. Dia dijangka menyelesaikan pengembangan ini pada musim gugur.

Akhirnya, apabila dia kembali ke A.S. selepas pengebumian ibunya, Lisa merancang untuk menghadiri majlis amal di mana dia akan menghidangkan hidangan ke-12 juta di Project Angel Food. Ia adalah badan amal yang membantu untuk membawa makanan kepada orang yang tidak dapat meninggalkan rumah mereka kerana komplikasi perubatan dan/atau hilang upaya.

Dalam catatan Instagram pada petang Selasa, Lisa berkongsi kata-kata perpisahannya sebulan selepas mengumumkan dia akan melakukannya tidak akan kembali ke RHOBH musim depan.

“Pam telah meninggalkan bangunan. Terima kasih kepada anda semua atas sokongan anda selama 9 tahun,” tulis Lisa sambil menambah hashtag #RHOBH bersama video dirinya di pembukaan restorannya di Las Vegas.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lisa Vanderpump (@lisavanderpump)

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com