Lisa Vanderpump ditendang Kyle Richards keluar dari rumah dengan bantuan suaminya, Ken Todd , semasa hari Selasa episod daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .Dan kini, dia memecah kesunyian pada pertarungan dramatik itu.

Sementara Lisa mengakui bahawa dia mungkin masih terlalu emosi selepas abangnya kematian secara tiba-tiba , dia tidak berasa bangga dengan hakikat bahawa dia menjerit Kyle.

Walaupun kelakuannya, dia berterima kasih kepada suaminya kerana menyokongnya, kerana Kyle menuduhnya membocorkan cerita tentang Dorit Kemsley Anjing angkat Lucy yang berakhir di tempat perlindungan, untuk membuat Dorit kelihatan buruk.

“Saya mungkin masih terlalu emosi, adalah sehari sebelum hari lahir saya dan hidup saya mencabar. Bukan bangga menjerit.. Tapi terima kasih @kentoddbh,” tweet Lisa pada 3 April lalu.

Manakala Lisa dan Kyle persahabatan akan berakhir pada musim iniSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, perniagaan nampaknya berjalan lancar di Vanderpump Dogs. John Sessa memberitahu Muka surat Enam bahawa kebimbangan utamanya dalam Puppygate ialah kesejahteraan Jus Epal Lucy Lucy.

'Sejujurnya, pada penghujung hari saya berdiri untuk asas dan saya membela anjing itu dan pada penghujung hari kesihatan anjing itu yang penting,' katanya kepada laman web di pembukaan besar-besaran Taman Koktel Vanderpump di Caesar's Palace.

John, yang telah membuat penggambaranRHOBAdengan Lisa, berada di sana dengan Teddi Mellencamp dan Kyle apabila didedahkan bahawa anjing Dorit, Lucy telah diturunkan di tempat perlindungan yang sepatutnya membunuh selepas dia menggigit anak-anak dan menggigit suaminya. Dia juga bercakap tentang Lucy kononnya dikurung dalam sangkar semasa berada di rumah Dorit.

Bagi lokasi semasa Lucy, John mendedahkan bahawa dia berada di tangan yang baik dan dia kini bersama seseorang yang rapat dengan keluarga Vanderpump Dogs.

Sesungguhnya, laporan mendedahkan Lucy telah diterima pakai oleh model Zandria Theis . Di bawah ialah gambar Zandria bersama Lucy.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Zandria Theis (@itszandriatheis)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto, Tinseltown/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com