Lisa Vanderpump telah berhenti buat sementara waktu penggambaran musim kelapan daripada Peraturan Vanderpump .

Hanya lebih setahun selepas yang pertama Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang tragis kehilangan abangnya , Mark Vanderpump , untuk membunuh diri, Lisa telah berdepan dengan kehilangan ibunya, 84 tahun Jean Vanderpump. dia meninggal dunia secara mengejut di England pada hari Isnin.

'Ini telah melanda Lisa dengan sangat teruk dan dia terkejut dengan kematian mengejut ibunya,' kata sumber Surat Harian pada 20 Jun.

Walaupun Jean tidak kelihatan dalam perhatian, dia dan Lisa dikatakan sangat rapat.

“Lisa tidak melalui 14 bulan yang mudah. Pada April 2018, abangnya Mark membunuh diri dan menggegarkan keluarganya hingga ke intinya,” sambung orang dalam. “Dia kemudiannya terpaksa berhadapan dengan musim yang huru-hara diSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsyang akhirnya menyebabkan dia berhenti penggambaran dan akhirnya berhenti dari rancangan itu kerana dia bosan dibuli oleh ahli pelakon yang lain.”'Satu perkara yang pasti dengan Lisa, dia sekuat mereka datang dan sebaik sahaja dia mengatasi kesedihannya, dia akan kembali mengendalikan empayar restorannya, memfokuskan pada usaha dermawannya dan penggambaran.Peraturan Vanderpump,” tambah sumber itu.

Dalam minggu-minggu akan datang, sambil penggambaran diteruskanPeraturan Vanderpumpmusim lapan, Lisa akan pergirumahnya di Beverly Hillsdan terbang ke London untuk menguruskan pengebumian ibunya.

Awal bulan ini, selepas musim kesembilan yang sukar daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Vanderpump memberitahu DailyMailTV dia akan melakukannya tidak akan kembali ke siri ini untuk musim 10.

'Saya fikir mereka telah membuat saya agak mustahil untuk kembali terus terang,' jelasnya. “Musim ini masukSuri rumahia menjadi terlalu berat bagi saya, di mana saya berada dalam hidup saya pada masa itu, perkara peribadi yang saya hadapi tidak saya hadapi dengan baik.”

'Malangnya ketika saya menjalani penggambaran tahun lepas saya sendiri tidak berada di tempat yang baik secara mental,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com