Puppy Gate telah tamat secara rasmi pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , dan selepas itu, nampaknya pelakon yang lain akan mula bergaduh sesama sendiri Lisa Vanderpump tidak lagi dalam campuran.

Pada episod RHOBH yang serba baharu malam ini, Dorit Kemsley' s suami, Paul 'PK' Kemsley, dan Kyle Richards akan dilihat menjadi kecoh selepas PK melemparkan naungan utama ke arah Kyle ke atasnya bertelagah dengan Lisa .

Semasa di belakang pentas di a Budak George konsert, Kyle membincangkan ketakutannya untuk naik ke atas pentas, dan PK menjawab dengan berkata: 'Anda akan menghadapi masalah. Anda tidak boleh bergaul dengan kawan baik anda.

Walaupun PK menegaskan dia hanya bergurau, Kyle tidak terlalu gembira dan mengingatkannya bahawa dia bergurau juga di luar bersama rakan lamanya Lisa.

'Anda berada dalam kedudukan raja yang sama,' Kyle membalas. 'Saya tidak mahu memecahkan gelembung PK anda, tetapi Lisa tidak bercakap dengan anda.'Dalam kejutan yang mengejutkan, PK membalas dengan memberitahu Kyle dia sebenarnya sedang bercakap dengan suami Lisa, Ken Todd , menyatakan dia telah bercakap dengan Ken selama sejam pada hari itu.

Kyle nampaknya berasa agak dikhianati apabila dia menyatakan bahawa dia bergaduh dengan Lisa kerana dia memilih untuk mempertahankan Dorit di tengah-tengah Kegagalan Puppy Gate .

'Sebab saya terlibat dalam situasi ini ialah bercakap bagi pihak isteri anda,' kata Kyle dalam kepalanya yang bercakap. 'Dan sekarang, awak memberi saya jelingan dan cuba untuk kembali ke dalam kebaikan Lisa dan Ken? Adakah itu yang berlaku di sini?”

Klip pratonton ada di bawah.

Dalam berita RHOBH yang lain, Lisa dan Tambah Dada tetap terjerat dalam a perbalahan media sosial selepas Rinna membalas penggalian Lisa pada pelakon RHOBH, apabila dia menyiratkan mereka berlagak seperti babi semasa percutian Bahamas awal musim ini.

Selepas a laporan keluar hujung minggu ini menyatakan pelakon bersedia untuk berbaik semula dengan Lisa jika dia memohon maaf atas dakwaan peranannya dalam Puppy Gate, Rinna menjawab pada kami Instagram halaman dengan menulis: “Ya. Betul. Apabila babi terbang.”

Berikutan artikel kami semalam, Lisa membalas cerita kami selepas seorang peminat tweet kepadanya dengan berkongsi beberapa siaran berkaitan babi di halaman Twitternya.

'Hai semua,' tulisnya dalam satu siaran di mana dia mengetweet semula klip seekor babi yang menjulurkan kepalanya keluar dari kereta.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, INFPhotos/Instarimages