Dia mungkin baru di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tetapi menjalani gaya hidup yang hebat bukanlah perkara baru Teddy Jo Mellencamp!

Newbie RHOBH dan suaminya Edwin Arroyave baru sahaja membeli rumah baharu yang cantik dengan harga $4 juta, dan kami mempunyai foto yang menakjubkan untuk anda di bawah.

Jo, yang ayahnya terkenal John Mellencamp , membayar $4.07 juta untuk rumah 5 bilik tidur, 6 bilik mandi yang terletak di kawasan Hollywood Hills di Los Angeles… tidak terlalu jauh dari rumah $8 juta castmate dia Kyle Richards baru dibeli.

Teddi memang mendapat tawaran hebat di rumah itu kerana ia pada asalnya disenaraikan dengan harga $5.495 juta apabila ia mula-mula muncul di pasaran. Malah pemilik sebelumnya, penerbit Hollywood Megan Ellison , membayar $5.25 juta untuk rumah itu pada 2015.

Dari segi ciri, rumah moden seluas 5240 kaki persegi ini menawarkan pemandangan panoramik bandar ke lautan dengan bilik yang membuka ke geladak yang besar. Rumah itu dibina dengan bahan yang cantik termasuk pintu gelangsar automatik Fleetwood dan sistem pemanasan dan penyejukan berzon dwi. Ia juga menawarkan sistem keselamatan, gimnasium, pejabat dan kolam renang yang menakjubkan.Trulia melaporkan bahawa Teddi juga baru-baru ini menjual rumahnya sebelum ini di Woodland Hills dengan harga $1.39 juta. Dia mendapat keuntungan yang baik daripada itu kerana suaminya Edwin membelinya kembali pada tahun 2004 dengan harga $899,000.

Lagi Foto Rumah Baharu Teddi ada di Bawah!

Rumah Teddi Jo Mellencamp 1

Rumah Teddi Jo Mellencamp 2

Rumah Teddi Jo Mellencamp 1

Teddi Jo Mellencamp rumah 2 -1

Teddi Jo Mellencamp rumah 5 - 1

Teddi Jo Mellencamp rumah 4 - 1

Teddi Jo Mellencamp rumah 9 - 1

Teddi Jo Mellencamp rumah 7 - 1

Teddi Jo Mellencamp pulang

Kredit Foto: Bravo TV/MLS

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PEMINAT RUMAH BARU TEDDI?