Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Teddi Mellencamp sedang membuka cerita tentang perjalanan gadis-gadis itu ke Perancis. Dia juga menafikan dakwaan bahawa dia berubah menjadi bintang bersamanya Kyle Richards .

Dalam blog terbarunya, Teddi Mellencamp menulis tentang sebab dia takut menonton RHOBH minggu ini episod. Episod ini memaparkan wanita-wanita, yang kelaparan dari malam sebelumnya, pergi merasa wain. Pada masa makan malam berguling-guling, mereka mabuk.

'Ini adalah episod yang saya takuti sepanjang musim, kebanyakannya kerana saya tidak terlalu pasti apa yang berlaku,' tulis Teddi dalam Bravonya. blog . 'Dan sekarang kita telah melihatnya-phew. Itu sesuatu.”

Apabila ia datang kepada Dorit Kemsley Dakwaan bahawa dia berubah menjadi BFFnya Kyle Richards , kerana meminjam pakaian Kyle dan seolah-olah bertempur dengan Kyle, Teddi menegaskan bahawa tidak demikian.

'Kyle dan saya mempunyai seketika pada makan malam di mana kami membuka tentang bagaimana kami menjadi begitu rapat. Tidak, seperti yang dikatakan Dorit, saya tidak berubah menjadi Kyle,” jelas Teddi. “Pertama, saya tidak cukup fleksibel untuk melakukan perpecahan sepenuhnya. Kedua, dia benar-benar memahami saya dan, seperti yang saya katakan, saya berasa selamat bersamanya. Bahawa saya boleh menjadi diri saya sendiri tanpa penghakiman. Saya tidak akan memperkecilkan bahawa kami telah menjadi kawan yang begitu hebat, dan saya juga tidak akan meminta maaf untuknya.'Makan malam itu ternyata agak dramatik, terutamanya ketika Erika Jayne menuduh itu kumpulan buli. Erika kecewa selepas Teddi dan Kyle berulang kali mengganggunya tentang mengapa dia tidak kecewa dengan bahasa itu Tambah Dada digunakan semasa berpakaian sebagai Erika untuk Halloween. Mengimbas kembali sekarang, Teddi mengakui dia sepatutnya melepaskannya.

“Kyle dan saya mempunyai momen yang berbeza apabila kami berdua sekali lagi bercerita tentang perkara Rinna Jayne. Ia membosankan, dan saya tahu ia menonton kembali, 'akuinya.

Sebaik sahaja Erika meninggalkan meja, Teddi bercakap dengan Lisa, mengatakan bahawa dia tidak boleh menjadi kompas moral untuk semua orang. Dia juga meluruskan perkara ini dalam blognya. Dia mendedahkan bahawa baginya, ini semua tentang mengambil akauntabiliti.

'Apabila saya katakan saya tidak mahu menjadi kompas moral untuk kumpulan, saya maksudkan bahawa sebagai jurulatih akauntabiliti saya rasa seolah-olah sebarang kesilapan kecil yang mungkin saya lakukan akan dilemparkan ke muka saya,' kongsi Teddi. “Mengambil tanggungjawab tidak bermakna anda sempurna, ia bermakna menerima kesalahan atas tindakan anda. Jadi, sudah tentu, pengawal saya meningkat apabila perniagaan saya, sesuatu yang saya sangat banggakan, digunakan terhadap saya. Saya tahu ia adalah tekanan tambahan yang saya berikan kepada diri saya sendiri dan perlu berusaha.”

RHOBH disiarkan pada malam Selasa di Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com