Teddi Mellencamp sedang bercerita tentang prosedur pembedahan plastik yang telah dilakukannya.

Selepas berkongsi beberapa sebelum dan selepas gambar penurunan berat badannya dan mendedahkan butiran tentang dietnya, yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star membuka tentang perkara yang mendorong keputusannya untuk membuang makanan yang diproses dan memulakan gaya hidup yang lebih sihat dengan pemakanan yang bersih dan senaman yang kerap.

Teddi, 37, menjelaskan bahawa dia mula bersenam secara teratur selepas kelahiran anaknya Cruz tetapi akhirnya dibiarkan berasa seolah-olah berat badannya menurun.

'Saya berasa lebih baik dari segi mental tetapi secara fizikal saya telah berhenti melihat perubahan dan masih tidak berasa selesa dengan kulit saya sendiri,' katanya dalam satu kenyataan. Instagram jawatan. “Jadi, saya pergi ke pejabat pakar bedah plastik dan meminta perut. Dia memandang saya mati di mata dan berkata tidak. Dia menjelaskan bahawa walaupun saya bekerja keras, jika saya tidak mengubah cara saya makan, saya tidak akan melihat hasil yang saya inginkan.'

Walaupun Teddi meninggalkan pejabat pakar bedah plastiknya gila, detik itu akhirnya menjadi inspirasi untuk gaya hidup yang lebih sihat dan pemakanan yang bersih.“Ketika itulah saya sedar saya tidak boleh melihat kesihatan saya kerana musim panas akan datang dan saya perlu menyesuaikan diri dengan pakaian mandi itu; Saya perlukan perubahan gaya hidup sepenuhnya. Saya kini telah mengekalkan perubahan gaya hidup ini selama 3.5 tahun,” tulis Teddi. 'Ingat, ini adalah perubahan gaya hidup bukan diet.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Teddi Mellencamp Arroyave (@teddimellencamp) pada 25 Apr 2019 jam 7:31 pagi PDT

Dan semasa temu bual dengan OKEY! Majalah hari lalu, Teddi, yang baru-baru ini melancarkannya Semua IN oleh peralatan kecergasan Teddi line, bercakap lebih lanjut mengenai prosedur pembedahan plastiknya.

'Saya tidak menyesal mendapat implan payudara saya. Saya berada di tempat yang sangat baik dalam hidup saya apabila saya memutuskan untuk mendapatkannya,” jelasnya.

Menurut Teddi, dia memutuskan untuk membuang perut dan sebaliknya berpuas hati dengan implan payudara.

'Saya suka mereka. Saya rasa mereka sesuai. Ia adalah implan yang sopan,” katanya bergurau.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Teddi Mellencamp Arroyave (@teddimellencamp)

Mengenai masa depan, Teddi berkata walaupun dia tidak mempunyai sebarang prosedur yang dirancang buat masa ini, dia tidak mengatakan dia tidak akan terlibat lagi. Yang berkata, buat masa ini dia gembira dengan implannya dan suntikan Botox biasa.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com