Kyle Richards dan Teddi Mellencamp banyak yang ingin diperkatakan di Twitter selepas episod malam Selasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selain menyasarkan kredibiliti pengesan pembohongan ujian Lisa Vanderpump menjalani rancangan itu, Kyle dan Teddi menangani beberapa komen yang dikongsi oleh Bawah Dek 's Kate Chastain , yang mencadangkan rasa bersalah ibu Teddi dibesar-besarkan kerana dia juga memberi sedikit naungan pada perniagaan akauntabiliti Teddi.

'Saya masih tidak pasti apa sebenarnya yang dilakukan oleh 'jurulatih akauntabiliti', tetapi saya cukup pasti ia tidak memerlukan lebih banyak masa berjauhan dengan anak-anak berbanding pekerjaan lain yang dimiliki oleh berjuta-juta ibu yang bekerja,' tulis Kate pada malam Selasa. .

'Tidak pasti sama ada anda seorang Ibu atau tidak tetapi kami semua menghadapi rasa bersalah Ibu pada masa-masa bekerja,' Kyle membalas. “Bukan sahaja Teddi bekerja dengannya membantu orang ramai dan membina perniagaannya tetapi juga berjauhan dengan anak-anak apabila penggambaran kadangkala sukar. Terdapat banyak pekerjaan di sini.”

'Dan saya pasti berjuta-juta ibu bekerja berjuang dengan rasa bersalah ibu pada satu ketika. Tidak pernah mengatakan pekerjaan dan masa saya lebih penting atau berbeza. Tetapi jika menilai perasaan saya sebagai seorang ibu membuatkan awak gembira, saya rasa,” tambah Teddi.

Semasa persembahan Selasa, Teddi kelihatan rosak kepada suaminya, Edwin Arroyave , tentang rasa bersalah yang sering dia rasakan apabila dia jauh dari rumah bekerja.

Bagi ujian pengesan pembohongan Lisa, lelaki di belakang poligraf itu sebenarnya adalah bintang realiti dengan haknya sendiri dan dalam tweet yang dikongsi oleh Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Laman Twitter rasmi, telah mendedahkan bahawa dia muncul di beberapa rancangan, termasuk Rasa Cinta , Lumba Drag RuPaul , BFF Baru Saya Paris Hilton , Demi Cinta Ray J , dan Perkhemahan Perkahwinan .

'Dengan semua rancangan realiti ini di manakah dia mencari masa untuk menyelesaikan jenayah sebenar?' Kyle bertanya selepas mengetahui berita itu, juga termasuk hashtag, '#aintnobodygottimeforthat.'

Dalam tweet lain yang dikongsi oleh Teddi, yang dituduh mengelak kebenaran selepas mengetahui keputusan poligraf Lisa, dia tertanya-tanya mengapa lelaki di belakang Ujian pengesan pembohongan Lisa gagal bertanya apa-apa soalan tentang yang didakwa ditubuhkan di Vanderpump Dogs , yang disiarkan pada episod sulung musim kesembilan.

'Bukannya ia akan membuat perbezaan, tetapi saya tidak mendengar sebarang soalan mengenai persediaan awal Lucy di Vanderpump Dogs yang memulakan semua ini,' dia tweet.

Juga di Twitter, Kyle melawan seorang peminat yang mendakwa Lisa telah melakukannya 'dibuli tanpa henti' oleh rakan lakonnya .

“Apa yang kami katakan buruk tentang dia? Kecuali kami percaya dia mempunyai pengaruh dalam cerita radar. Tiada siapa yang membuli Lisa. Jangan menyalahgunakan perkataan itu,” tuntutnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: DFree / Shutterstock.com, Charles Sykes/Bravo