The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa Vanderpump dan Camille Grammer terlibat dalam pertelingkahan Twitter hujung minggu ini.

Hari selepas teduhan Kyle Richards sebagai 'menyeramkan' untuknya persahabatan 'remaja crush'. dengan Teddi Mellencamp dan mendakwa dia 'sasaran baharu' pada rancangan itu , Camille membidik Lisa Vanderpump kerana terus menyimpan dendam terhadapnya selepas Lisa memberitahu penonton dalam taliannya bahawa dia masih mengalami masa 'sukar' untuk mengatasi komen negatif Camille tentang giginya.

'Nah, ia sukar,' akui Lisa kepada peminat yang bertanya kepadanya mengenainya. 'Dia berkata maaf dia mabuk dan mengada-ada, saya tidak pernah mengalami masalah pergigian, tetapi ia masih di luar sana.'

Seperti yang diingati oleh kebanyakan peminat RHOBH, Camille dan Lisa mempunyai hubungan baik awal tahun ini selepas penggambaran pada musim kesembilan. Namun, itu berubah selepas Camille dilihat mencucuk gigi Lisa dan gusi semasa episod, sambil wanita lain ketawa.

Walaupun Camille cepat minta maaf untuk komennya yang penuh dengan minuman keras, Lisa tidak cepat memaafkan dan Camille kini percaya rakan lakonannya dan bekas rakannya menyimpan dendam terhadapnya.

'Saya melihat bahawa anda benar-benar tidak boleh memaafkan orang walaupun selepas mereka meminta maaf dari hati,' Camille menjawab Lisa pada 11 Mei, dalam tweet yang kini dipadamkan.

Camille Grammer menuduh Lisa Vanderpump menyimpan dendam

Selepas tweet Camille dikongsi, ramai peminat datang membela restoran itu dan seorang berkata Lisa benar-benar telah “disakiti oleh semua orang.” Sebagai tindak balas, Camille berkata dia pernah berada di tempat Lisa sebelum ini dan menyelar Kyle kerana melabelnya sebagai 'pembohong' semasa musim pertama.

'Saya pernah ke sana,' jawab Camille. “Wanita membawa saya ke musim pertama. Saya tidak berbohong. Kyle Salib saya. Ia amat mengerikan.”

Walaupun Camille mencadangkan tweetnya tentang Lisa diteruskan kerana Lisa terus bercakap tentang pertelingkahan mereka, Lisa berkata beberapa penonton tidak mengetahui sebab dia telah menangani semula topik tertentu, termasuk topik giginya.

'Tetapi saya mempunyai gigi yang cantik, itulah hakikatnya... Orang ramai percaya itu, seperti anda,' tulis Lisa kepada peminat yang mengesyaki giginya benar-benar teruk seperti yang dicadangkan Camille.

Lisa kemudiannya bersetuju dengan peminat yang menafikan Lisa menyimpan dendam dengan menjelaskan dia masih terluka. 'Betul,' jawab Lisa.

Camille kemudian mendedahkan bahawa semasa dia menghadiri Mac pembukaan restoran terbaru Lisa , Taman Koktel Vanderpump, di Las Vegas, dia sebenarnya 'tambah satu', yang Lisa segera nafikan.

'Saya [dijemput] melalui teman wanita saya Kimber,' Camille dijelaskan . 'Lisa mahu dia membawa arnabnya.'

RHOBH Camille Grammer menafikan Lisa Vanderpump menjemputnya ke Vegas

“Tidak pasti apa yang berlaku… @PandoraVT kami menjemput anda dan Kimberly serta arnab dan anda mahu membawa Mason yang cantik,” kata Lisa sebagai menjawab dakwaan Camille. “Anda tetamu kami, penginapan penerbangan dll..oh baiklah.”

Susulan pendedahan Lisa, Camille mengakui bahawa Lisa memang membuat urusan penginapan untuk dirinya dan anak perempuannya.

Kyle juga bersuara menentang tweet Camille mengenainya dan berkata dia 'keliru' dengan kata-kata kasar di Twitter sebelum menangani kenyataan Camille pada satu acara baru-baru ini.

'Saya tidak tahu dari mana ia datang,' kata Kyle Kami Mingguan pada 11 Mei. “Ia benar-benar tidak wajar, dan itulah jenis perkara yang anda akan lihat. Ia seperti musim 1 Camille kembali bertenaga sepenuhnya.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9 malam di Bravo TV.

Kredit Foto: Startraksphoto