Teddi Mellencamp memanggil Denise Richards di Twitter malam tadi kerana layanan buruknya terhadap pelayan mereka pada hari Rabu tayangan perdana musim 10 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sebagai Brandi Glanville menyelarnya sebagai 'bajingan lengkap.'

Berikutan adegan di mana Denise dilihat bercakap merendahkan dan ketawa selepas pelayannya memberikannya tequila yang salah, Teddi berkongsi fikirannya tentang saat yang janggal ketika Brandi menimbang dan Denise mengaku berasa 'mengerikan.'

“Mereka selalu menunjukkan kami memesan setiap kali kami makan di luar. Cara kami melayan pelayan sentiasa saya perhatikan,” Teddi menulis pada 15 April.

RHOBH Teddi Mellencamp Menyeru Denise Richards kerana Layanan Tidak Baik Terhadap Pelayan

“Saya minta maaf tetapi mereka adalah cara untuk mengatakan kepada pelayan anda (saya telah menunggu banyak meja) bahawa anda fikir minuman anda mungkin salah tanpa menjadi b***h yang lengkap!!!” berkata Brandi. 'Saya menilai orang dengan cara mereka melayan orang lain.'Kemudian, selepas salah seorang pengikutnya berkata Denise 'sangat sombong,' Brandi bersetuju sebelum mengatakan bahawa 'kebencian' tidak boleh diberikan kepada sesiapa pun.

'Setuju,' dia menjawab . 'Saya keluar dari twitter untuk malam itu kerana saya sudah marah Saya tidak dapat bersama anak kecil saya kerana dia berusia 13 tahun hari ini jadi saya akan pergi dengan fikiran yang positif- Kami menonton rancangan ini untuk hiburan. Wanita-wanita ini memberi kita itu. Janganlah kita membenci SESIAPA.”

RHOBH Brandi Glanville Membidas Denise Richards kerana Layanan Tidak Baik Terhadap Pelayan

Semasa pertunjukan malam Rabu, Denise membentak pelayannya semasa makan bersamanyaRHOBAbintang bersama, memberitahunya dia tidak memberinya minuman yang betul dan berkata, 'Terima kasih!'

Di tengah-tengah episod itu, Denise cuba mempertahankan dirinya kepada peminat dan pengikutnya sambil mendedahkan bahawa dia meminta maaf kepada lelaki di tempat kejadian.

“Saya sangat bersemangat sebelum tequila saya dihantar. Saya berasa teruk dan meminta maaf kepada pelayan. Tetapi saya tahu tequila saya,” tulis Denise bersama dengan emoji gelas dan satu lagi ketawa sambil menangis.

“Saya harap awak minta maaf kerana saya malu menonton adegan itu. Pasti tidak pernah menjangkakan itu daripada anda,” balas seorang peminat.

“Saya setuju… malangnya mereka tidak boleh menyiarkan semuanya. Saya berasa teruk,” Denise disahkan .

Denise Richards Mempertahankan Layanan Pelayan di RHOBH

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 10 disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. pada Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, Media Punch/INSTARimages.com, Joe Seer/Shutterstock.com