Erika Jayne sedang mempertahankan dirinya daripada tindak balas daripadanya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills rakan pelakon, dikehendaki dan Paul 'PK' Kemsley , selepas mencadangkan pada BravoCon bahawa mereka berdua akan seterusnya berpecah .

Selepas menimbulkan kekecohan dengan komen yang mengejutkan semasa acara panel pada hujung minggu, Erika bertindak balas terhadap kenyataan yang dikongsi oleh PK, di mana dia memanggilnya kerana mempercayainya suami yang kini berjauhan , Thomas Girardi , 'tidak bersalah' dan menyebutnya $750,000 subang , yang dilaporkan dibeli oleh Thomas dengan dana yang dicuri daripada bekas pelanggan firma guamannya .

'Erika Jayne fikir suaminya tidak bersalah... Dia fikir buku lali lebih penting daripada otak... Dia fikir dia harus menyimpan anting-anting itu... Sekarang... Dia fikir Dorit dan saya akan berpisah seterusnya... Ini sedikit nasihat pengurusan... Berhenti berfikir!” PK menuntut dalam mesej yang dikongsi di Instagram pada 17 Oktober.

Tetapi sebagai tindak balas, Erika, yang sudah dipanggil oleh Dorit, bertanya, 'Bilakah anda menjadi begitu sensitif?'

Dia kemudian menambah, “Anda tahu saya bergurau…”RHOBH Erika Jayne Menjawab PK Meloreknya kerana Mencadangkan Perpisahan Dari Dorit Akan Datang

SebagaiRHOBAPeminat mungkin pernah melihat, Dorit pertama kali bertindak balas terhadap komen Erika tentangnya perceraian yang berpotensi berlaku , menyelar rakan pelakonnya kerana sengsara.

“Sengsara suka berkawan. Apa lagi yang boleh [saya] katakan?” dia bertanya. 'Sahabat kita, mereka yang benar-benar mengenali kita, tahu apa yang kita ada dan siapa kita.'

Walaupun keadaan kelihatan agak tegang antara Erika dan rakan pelakonnya, sekurang-kurangnya di media sosial, Sutton Strarke telah menimbang perselisihan. Dan menurutnya, dia tidak begitu pasti bahawa bolak-balik mereka adalah sah.

Selepas melihat siaran di Twitter di mana tindak balas Dorit kepada Erika dilihat, melalui tangkapan skrin, Sutton mencadangkan pertikaian itu tidak lebih daripada 'berita palsu.'

“Jawab Dorit kepada Erika. Naungan sebenar atau daging lembu? Bolehkah kita mendapatkan semula [musim tujuh] Dorit?!” yangRatu Bravobertanya.

'Saya akan pergi dengan berita palsu,' jawab Sutton.

RHOBH Sutton Stracke Menimbang Perkahwinan Erika Jayne Shading Dorit dan PK

Dan tidak lama selepas Sutton menulis komen itu, Garcelle Beauvais 'menyukai' siaran itu, seolah-olah mengesahkan dia juga mempunyai soalan tentang pertelingkahan yang sepatutnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua pada hari Rabu, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.