Yolanda Hadid membuka tentang kehidupannya, keluarga, perceraian dan penyakitnya dalam memoirnya yang akan datang bertajukPercayalah: Pertempuran Saya dengan Hilang Upaya Ghaib Penyakit Lyme.

Dalam bukunya, bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star akhirnya memberi sedikit pencerahan tentang perceraiannya dengan bekas suami dan bintang muzik David Foster , dan, budak oh budak, ia tidak cantik!

Ibu kepada model berusia 53 tahun Gigi dan Bella Hadid mendedahkan penyakit dan pertempurannya dengan penyakit Lyme sebenarnya memainkan peranan utama dalam perceraiannya, mendedahkan bahawa walaupun dia seorang isteri yang menyokong yang melakukan segala-galanya untuk suaminya, dia tidak mendapat balasan yang sama.

Dia menyifatkan David, 67, sebagai 'berlian dalam keadaan kasar' yang 'memerlukan penggilap'. Dia menambah, 'Saya meletakkannya pada diet yang sihat, membantunya menurunkan berat badan dua puluh lima paun, merapikan semula almari pakaiannya, dan tidak pernah terlepas salah satu temu janji doktornya'.

Bagaimanapun menurut Yolanda, dia tidak menerima sokongan yang sama daripada suaminya apabila dia disahkan menghidap penyakitnya malah terpaksa menghadiri kebanyakan temujanji doktornya seorang diri.Dan semasa salah satu perbualan terakhirnya dengan David, yang telah berpindah dan tinggal di hotel Beverly Hills, dia dilaporkan memberitahunya 'Kad sakit anda sudah habis.' Aduh. Tidak lama selepas itu, David memfailkan pemisahan.

Bagi bekas suami dan bapa kepada tiga anaknya Mohamed Hadid , dia menyifatkan dia sebagai seorang lelaki yang baik dan pemberi rezeki yang hebat yang bagaimanapun tidak dapat kekal setia kepadanya semasa perkahwinan mereka.

Walaupun Yolanda tertumpu terutamanya pada kesihatannya dan kerjaya peragaan anak-anaknya yang baru berkembang dewasa ini, David sejak itu telah berpindah dan telah dikaitkan dengan Christie Brinkley dan Elizabeth Hurley sejak bercerai ke-4. Ya, dia telah berkahwin empat kali.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT MENDENGAR PENYAKIT YOLANDA MEMAINKAN PERANAN DALAM PERCERAIANNYA?