Noelle Bergener mengambil Kisah Instagramnya pada hari Selasa untuk membocorkan beberapa siri mesej teks yang dia bertukar-tukar Hakim Tamra berkenaan dengan pusingan itu khabar angin menipu kira-kira Heather Dubrow suami, Dr Terry Dubrow .

Selepas Suri Rumah Sebenar Orange County pelakon muncul di acara panel di BravoCon , di mana Tamra mendakwa telah menerima mesej teks daripada Noella, di mana bekas ahli pelakon berterima kasih kepadanya kerana didakwa 'mendedahkan' penipuan yang dikhabarkan Terry, yang dinafikan Tamra lakukan, Noella membocorkan perbualan mereka.

'Dia berkata ia satu pembohongan,' tulis Tamra, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin Noella pada 18 Oktober.

'Itu dia pergi ke perkataan lol ... seseorang mendapatkan gadis itu tesaurus,' jawab Noella.

Selepas ketawa dengan cadangan tesaurus Noella, Tamra ingin tahu di mana Noella telah mendengar bahawa Terry didakwa telah tidak setia. Dan menurut Noella, dia telah mendengar dakwaan daripada 'rakan.'Bersama-sama dengan perkongsian pertukaran mesej teks, Noella menyertakan hashtag 'untuk rekod'.

Selain sembang mereka tentang Heather dan Terry, Noella dan Tamra, yang tidak pernah menjadi ahli pelakon pada masa yang sama diRHOC, sebagai Tamra ditinggalkan selepas musim 14 dan Noella tidak ditambah sehingga musim 16 , berbalas kata mesra.

'Semoga anda sihat,' Tamra menghantar, bersama emoji hati.

'Terima kasih Cinta. Awak juga. Love to the fam,” balas Noella dengan dua emoji hati.

RHOC Noella Bergener Bercakap Heather Dubrow Menipu Khabar angin dalam Teks Bocor Daripada Hakim Tamra

SemasaRHOCpanel di BravoCon, selepas Heather menepis khabar angin tentang suaminya yang dikatakan tidak setia, dengan berkata, 'Kejayaan melahirkan penghinaan. Jangan lupa,” Tamra mencadangkan Noella mahu khabar angin itu dikongsi.

'[Noella] menghantar mesej pada hari yang lain,' kata Tamra, melalui Kami Mingguan . “Dia berkata terima kasih banyak kerana mendedahkan penipuan Terry. Saya cakap saya tak buat macam tu.'

Pada penghujung bulan lepas, orang dalam menghantar petua kepadadua sayadi Instagram, bertajuk 'dakwaan menipu dalam O.C.' Dan dalam mesej itu, dikatakan bahawa Heather telah berhenti penggambaranRHOC .

“Suri rumah ini sudah berminggu-minggu tidak kelihatan bergambar bersama rakan sekerjanya. Berita di jalanan ialah hal ehwalnya [suami] muncul, dan kami tahu siapa yang tidak takut untuk menyiarkannya!” petua yang sepatutnya dinyatakan.

Tetapi selepasBravo Suri Rumahdi Instagram berkongsi laporan yang sama, Heather membalas tembakan .

'Ini tidak benar, pada mana-mana peringkat,' dia mengesahkan dalam komen.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.