Membawakan anda kemas kini terkini hari ini mengenai Suri Rumah Sebenar Orange County penceraian.

Jika anda ingat, kedua-duanya Kelly Dodd dan Shannon Beador memfailkan penceraian daripada pasangan masing-masing akhir tahun lalu. Menurut laporan baru, Shannon mahukan lebih banyak wang daripada 'cheapskate' David Beador dalam perceraiannya manakala Kelly telah mengalami kemunduran dalam dirinya.

Sumber memberitahu Radar Dalam Talian bahawa Shannon, 54, telah memutuskan untuk meminta lebih banyak wang pada tarikh mahkamah 25 Januari akan datang untuk sokongan pasangan.

'David cuba menjadi pemain murah dan Shannon tidak mempunyai apa-apa. Dia menuntut supaya dia menyerahkan pendapatan semasanya kepada hakim kerana dia percaya dia terlalu memandang rendah nilai bersihnya,” dedah orang dalam sambil menambah, “Dia tahu bahawa David mempunyai lebih banyak wang daripada yang dia dakwa dan tidak akan membenarkannya. dia pergi dengan mudah.'

Seperti yang dilaporkan Shannon, yang secara rasmi memfailkan perceraian pada 1 Disember, suspek bahawa David tidak jujur ​​tentang pendapatannya dan telah meminta mahkamah untuk meneliti lebih lanjut isu itu.Satu lagi sebab Shannon mahukan lebih banyak wang adalah untuk memastikan tiga anak perempuan bekas pasangan itu dijaga dengan baik.

'Shannon percaya bahawa David harus membayar semua tuisyen kolej ketiga-tiga anak perempuan mereka sepenuhnya,' tambah sumber itu.

Beralih ke Kelly yang nampaknya berada dalam keadaan yang jauh lebih teruk daripada Shannon apabila laporan keluar minggu ini yang mendakwa suaminya berpisah Michael Dodd ialahmemancing untuk mendapatkan hak penjagaan penuhdaripada anak perempuan mereka yang berumur 11 tahun. Sebab? Dia nampaknya tidak merasakan dia menjadikan menjadi ibu sebagai keutamaannya.

Radar Online kini pelaporan bahawa percubaan Kelly untuk mempercepatkan perceraiannya mengalami kemunduran kerana usulnya untuk pendengaran bifurkasi telah ditangguhkan dari 5 Januari hingga 23 Februari kerana 'ketidaksediaan' mahkamah.

Kelly dilaporkan memfailkan dokumen pada 1 Disember meminta mahkamah memberinya cerai dengan cepat. Dia menulis ketika itu bahawa 'perawatan masa tambahan tidak akan membantu kita dalam mendamaikan perbezaan kita.'

Ini adalah tambahan kepada laporan bahawa Michael didakwa mengheret kakinya apabila melibatkan isu perceraian dan hak penjagaan anak mereka. Kelly sebelum ini telah menyatakan bahawa sebahagian daripada sebab dia membatalkan perceraiannya pada 2012 adalah kerana keseluruhan proses itu adalah 'mimpi ngeri' dan dia menganggap lebih mudah untuk mengekalkannya. Malangnya semua yang dilakukan adalah menangguhkan perceraian mereka yang tidak dapat dielakkan.

Kredit Gambar: Bravo TV

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI DENGAN PERCERAIAN SHANNON DAN KELLY?