Pada episod iniSuri Rumah Sebenar Oren Daerah ,Minggu Fesyen OC sedang berlangsung dan para wanita cuba menyelesaikan isu peribadi dalam kehidupan mereka.

Braunwyndan Kelly sedang menunggang basikal tandem. Keseronokan tidak berhenti dengan wanita ini, ya? Mereka bagaikan dua orang bodoh yang sedang menaiki basikal 'elektrik' mereka, dan jika anda fikir ketawa Braunwyn teruk, jeritannya lebih teruk! Gadis-gadis itu mengayuh ke kedai basikal dengan harapan dapat mencari teman lelaki Kelly, Dr Brian , hadiah hari jadi. Braunwyn menggunakan masa ini sendirian dengan Kelly untuk mendesaknya menghadiri minggu fesyen Orange County yang terkenal di dunia kerana anak perempuannya, Rowan , sedang melancarkan barisan pakaian tariannya di sana. Memukau.

Dalam pada itu, Tamra dan anak lelakinya yang mencintai Amerika, Ryan , pergi ke pakar dermatologi untuk bercakap mengenai penyingkiran tatu. Tamra bingung dengan sokongan berlebihan anaknya terhadap presiden semasa dan memberitahunya, 'Anda seperti dalam kultus Trump.' Dia menyalahkan kekurangan asas dalam kehidupan dalam membuat keputusannya, dan jika itu tidak membuatkan Tamra rasa bersalah, saya tidak tahu apa yang akan berlaku.

Rambut baru, siapa dis? “Dr. Hottie meluncur ke dalam DM saya” dan begitulah, kawan-kawan saya, begitulah caranya Gina mendarat tarikh terbaharunya. Dia mendakwa dia takut dia membalas DM, tetapi Dr. Hottie adalah pakar bedah otak, jadi begitulah. Mudah-mudahan, Dr. Hottie suka wanita berambut putih kerana Gina agak ringan dengan si berambut perang.

Jika anda fikir keluarga Braunwyn tidak boleh menjadi lebih besar, terkejut! Adik beradik tiri, Dr. Deb. Mereka semua berada di sana untuk meraikan pertunjukan fesyen Rowan yang akan datang. Bercakap tentang pertunjukan fesyen, milik Shannon anak perempuan, Adeline , sedang bersiap untuk debut model besarnya. Shannon sedang menguruskan anaknya secara mikro dan menuntut dia memberus giginya 'baik', sebelum berlatih berjalan kaki bertumit tinggi. Shannon akan bertukar menjadi Kris Jenner seterusnya jika dia meneruskannya.Braunwyn dengan jelas menyalurkan 'Big Bird, tetapi seperti, Big Bird yang mewah' dalam gayanya untuk pertunjukan fesyen. Dia berbual dengan suami tentang betapa dia bangga dengan Rowan, memandangkan dia mengalami OCD yang teruk. Apabila Rowan melompat ke atas katil ibu bapanya untuk bercakap sebelum pertunjukan, kita dapat melihat bahawa, berdasarkan ensembel Braunwyn, Braunwyn berpendapat pertunjukan fesyen itu mengenai dirinya. Cara untuk mencuba dan mencuri tumpuan dengan kumpulan yang tidak masuk akal itu, Braunwyn.

Adakah Shannon cuba hidup sebagai wakil melalui Adeline? Malah anak perempuannya yang lain mahu Shan, 'momager,' menzip bibirnya. Adeline bijak kerana tidak mengendahkan nasihat ibunya. Maksud saya, adakah anda mendapat banyak pose tanda damainya?!

Semakin ramai orang mula tiba di persembahan. Apabila Braunwyn menyapa Tamra, Eddie ingin tahu sama ada pada masa akan datang wanita memutuskan untuk membuat keluar, dia boleh menonton. Saya yakin dia tidak akan bersikap begitu hebat dengan semua perkara jika dia tahu bahawa Tamra berkhayal tentang Braunwyn apabila mereka melakukan hubungan seks #realtalk. Apabila Gina tiba, tiada siapa yang boleh bercakap tentang 'rambut yang sangat hodoh' baharunya. Anda tahu ia tidak baik apabila tiada sesiapa mengulas mengenainya...suka, sama sekali. Satu-satunya orang yang mempunyai sesuatu untuk dikatakan ialah Emily . Saya nampak dia sedang cuba mengocok kawan lamanya. Gina mengisi Emily dengan berita bahawa Matt masih cuba untuk kembali dengannya. Tetapi saya tidak pasti dia akan berminat selepas melihat 'do' baharu itu.

Pertunjukan minggu fesyen OC telah bermula, dan ia agak antiklimaks dan aneh. Maksud saya, ia berada di atas bot kerana menangis dengan kuat. Di antara pertunjukan, Dr. Deb, ibu Braunwyn, pergi ke bilik mandi, tetapi tidak sebelum dia dihentikan dan disoal oleh pengawal keselamatan. Sememangnya, Dr. Deb panik dan mendakwa lelaki itu menangkapnya. Dia memberitahunya, 'Anda perlu menghormati orang yang lebih tua. Oh, dewi saya. Saya pergi ke bilik air dan dia menangkap saya. Nah, saya nampak Braunwyn mendapat sisi dramatiknya daripada ibunya.

Sebaik sahaja Braunwyn mendengar tentang malapetaka ini, dia kehilangannya. Dia pergi ke Kathy, salah seorang hos bersama Minggu Fesyen OC, dan meminta untuk mengetahui apa yang baru berlaku dengan ibunya. Kathy tidak mengambil mudah perkara ini. Dia juga tidak dapat dikawal dan memberitahu Braunwyn, 'Saya rasa anda membuat tuduhan palsu.' Kelly berlari untuk menyelamatkan Braunwyn, tetapi wanita yang bertanggungjawab menjadi panas, menjelaskan bahawa dia tidak tahu siapa Dr. Deb, dan terus memukul Kelly tepat di dagu dengan mikrofonnya. LOL. Tunggu, kenapa wanita ini bercakap dengan mikrofonnya semasa bertengkar dengan wanita ini?

Dalam kata-kata Kelly Dodd, 'what a wacko jacko.' Braunwyn telah benar-benar keluar dari landasan. Dia marah dan kelakar bahawa Kathy bercakap tentang anti-buli ke dalam mikrofon sebelum memperkenalkan 'gadis kecil yang melakukannya.' Tidak akan berbohong, koleksi Rowan kelihatan seperti projek rumah-ec. Namun begitu, saya bangga dengan gadis itu kerana mencubanya. Adeline menghancurkannya di landasan dan momager Shan berasa amat berbangga dengan anak perempuannya Gigi Hadid wannabe.

Setelah bot berlabuh, semua orang mengucapkan tahniah kepada Rowan dan Adeline, dan mereka semua keluar. Dalam van Braunwyn yang penuh dengan keluarga, dia masih bersemangat tentang hos bersama, Kathy, dan dia mula menjerit 'jangan bercinta dengan keluarga saya.' Kami mendengar anda, Braunwyn. Kuat dan jelas.

Keesokan harinya di pusat ekuestrian, Emily dan Braunwyn bertemu untuk bersantai. Emily menjelaskan dia mahu kembali menunggang kerana ia menenangkannya, dan anda lebih baik percaya Emily menggunakan alasan arthritis itu semasa dia menunggang kuda. Ikatan wanita terhadap keibubapaan dan Emily menjelaskan bahawa dia menghargainya Shane dalam kehidupan anak-anaknya kerana dia tidak mempunyai figura bapa. Begitu juga Braunwyn, kerana dia mempunyai seorang ayah yang merupakan seorang peminum alkohol yang berfungsi. Emily mengakui bahawa isu kemarahannya mungkin berpunca dari zaman kanak-kanaknya dan Braunwyn memberitahu Emily bahawa masalahnya ada kaitan dengan pengabaian. Menguap.

'Apa yang anda pakai untuk terapi dengan bekas anda?' Saya suka cara Gina menggayakan rambutnya dan bimbang tentang apa yang perlu dipakai walaupun dia mendakwa kiri dan kanan bahawa dia melebihi dia. Semasa FaceTiming Tamra, Gina memberitahunya bahawa Matt, bekasnya, muncul tanpa diberitahu dan dia berakhir di bilik tidurnya. Lelaki itu membenarkan dirinya masuk ke rumahnya pada pukul 1:00 pagi! Macam mana ni ok? Saya juga bimbang Gina tidak mengunci rumahnya pada pukul 1:00 pagi! Saya tidak kisah betapa menariknya konvonya dengan Dr. Hottie…ya perlu kunci pintu, perempuan. Tamra memberi amaran kepada Gina bahawa ini akan 'benar-benar mengacaukan' kepalanya, tetapi Gina tidak dapat memikirkan perkara itu.

Kemudian, Tamra menjelaskan bahawa dia 'sedikit bimbang' tentang anaknya. Maksud saya, saya juga akan bimbang, kerana lelaki ini menjalani kehidupan pertapa itu. Ryan cuba menyusahkan Tamra tentang didikannya dan menjelaskan bahawa dia merasakan seolah-olah dia adalah 'anak percubaan.' Dia seterusnya menyatakan bahawa semua kesilapan telah dibuat ke atasnya dan orang lain mendapat 'perkara yang baik.' Tamra bercakap dengan Ryan tentang prospek jurulatih kehidupan, tetapi dia nampaknya tidak berminat. Tamra pasti berasa tidak sedap hati dengan cara dia membesarkan lelaki itu kerana sekarang dia membongkok ke belakang untuk membetulkan keadaan untuk anaknya.

BERITAHU KAMI – PEMIKIRAN TENTANG EPISOD RHOC?