Gina Kirschenheiter dan suaminya yang terasing, Matt Kirschenheiter , nampaknya dihidupkan semula.

Hanya lebih setahun selepas itu Suri Rumah Sebenar Orange County bintang difailkan untuk bercerai , ibu kepada tiga anak telah mencetuskan khabar angin tentang kemungkinan perdamaian di Instagram dengan berkongsi tayangan slaid foto dirinya dan Matt selama ini, termasuk foto perkahwinan mereka. Dia memberitahu peminat dia adalah 'manusia' dia.

“Selamat hari lahir kepada lelaki yang telah memegang tangan saya selama 14 tahun yang lalu walaupun mengalami pasang surut. Terima kasih kerana menjadi bapa yang terbaik untuk anak-anak kami, dan kawan terbaik yang boleh diminta oleh seorang gadis,” tulis Gina dalam kapsyen penghormatan hari jadinya kepada Matt di Instagram.

'Tidak mahu menjalani kehidupan gila ini dengan orang lain,' sambungnya. 'Seperti yang anda katakan, 'Saya orang awak dan awak milik saya.' Selamat Hari Lahir Matthew.'

https://www.instagram.com/p/BylmEJtn7BT/Bintang realiti itu berkongsi sembilan foto dirinya dan Matt dalam catatan Instagramnya. Salah satu gambar menunjukkan mereka bergambar bersama di atas papan dayung dengan pakaian renang, mempamerkan susuk tubuh mereka yang mengagumkan.

Gambar suami Gina Kirschenheiter Matt Kirschenheiter

Gina Kirschenheiter dari RHOC berkongsi foto dengan suami Matt Kirschenheiter yang mencetuskan khabar angin tentang perdamaian

Satu lagi foto menunjukkan Gina dan Matt berasa selesa antara satu sama lain semasa makan malam.

Peminat RHOC berpendapat Gina Kirschenheiter dan suami Matt Kirschenheiter kembali bersama

Mengikuti siaran Gina, pelakon bersamanya, Vicki Gunvalson , mengulas dan nampaknya membayangkan Gina dan Matt telah berdamai.

'Sangat manis dan saya sangat gembira untuk anda,' dia mengulas pada foto itu.

“[Love] u Vic,” balas Gina.

Vicki Gunvalson dari RHOC mengulas pada siaran Gina dan Matt

SemasaRHOCmusim 13 reunion tahun lepas, Gina terbuka tentang sebab di sebalik keputusannya memfailkan perceraian selepas tujuh tahun berkahwin.

'Apabila kami berpindah dari Long Island, hubungan kami tidak mencukupi. Ia adalah yang kecil, yang besar, semuanya,” jelasnya. “Dia bukan orang yang memuji anda dan membina anda serta membuatkan anda berasa hebat. Saya tidak pernah keluar dari bilik dan menyuruhnya berkata, 'Ya Tuhanku, awak kelihatan sangat cantik.' Saya tidak pernah sekalipun Matt memandang mata saya dan memberitahu saya dengan cara yang tulen, 'Saya sayang awak ,' dan saya rasa perkara itu penting.”

“Saya melihat dia memberitahu anak perempuan saya itu dan ia membuatkan saya menyayanginya untuk itu dan saya okay dengan itu. Itu yang membuatkan saya tahu, dia seorang yang baik, seorang bapa yang baik, tetapi dia tidak dimaksudkan untuk menjadi suami saya dan itu sahaja,” tambah Gina.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka ditayangkan di Bravo TV pada bulan Julai atau Ogos .

Kredit Foto: Startraksphotos, Instagram