Gina Kirschenheiter tidak percaya dia bertanggungjawab untuk keadaan semasa persahabatannya dengan Emily Simpson .

Sebagai dua wanita itu tetap berselisih , yang Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon membuka cerita tentang drama antara dirinya dan Emily, mendedahkan pemikirannya tentang suami Emily, Shane Simpson , dan berkongsi ulasan yang dia buat Kelly Dodd itu akhirnya membawa kepada kejatuhan mereka .

'Saya mempunyai persahabatan yang kasar dengan Emily,' kata Gina kepada People TV's Semakan Realiti . 'Saya hanya rasa seperti Emily mentakrifkan persahabatan secara berbeza dan saya fikir dia benar-benar pandai datang dan memberitahu saya apabila saya 'menjadi kawan yang tidak baik' atau mengecewakannya. Dia menangis mengenainya dan menjadikan dirinya mangsa. Tetapi saya lebih suka, 'Adakah kita kawan atau bukan?''

Menurut Gina, Emily telah membuat komen tentang bagaimana penonton RHOC suka melihat mereka bersama sebagai kawan yang seolah-olah membuatnya mempersoalkan keaslian persahabatan mereka. Dia juga menambah bahawa Emily boleh mengatakan bahawa mereka adalah kawan dan memberitahunya bahawa dia mencintainya semahunya tetapi jika Emily terus menjaminnya apabila mereka membuat rancangan, dia akan berasa keliru tentang jenis persahabatan yang mereka ada .

“Apabila awak kata awak akan bawa saya ke majlis perkahwinan itu dan kita sepatutnya pergi bersama, kenapa awak selamatkan hari sebelumnya? Apabila anda menangis dan memberitahu saya bahawa saya seorang kawan yang tidak baik dan saya berkata, 'Baiklah, mari kita lakukan hari Rabu biasa.' Dan kemudian tiga hari Rabu berturut-turut, anda menjamin saya... Bagaimana saya seorang kawan yang tidak baik?' Gina tertanya-tanya.Sebagai tambahan kepada dramanya dengan Emily, Gina juga berdepan drama dengan suami Emily , yang baru-baru ini dilihat mencadangkan bahawa dia sengaja memilih untuk membersihkan kukunya daripada menghadiri perbicaraan mahkamah mengenainya kes DUI .

'Saya telah berusaha keras untuk bergaul dengan [Shane] dan mengetepikan banyak perkara untuknya kerana itu suaminya. Saya cuba menghormatinya tetapi pada penghujung hari itu, dia tidak begitu baik,” kata Gina, sambil menambah bahawa komen Shane mengenai kehilangan pendengarannya di mahkamah adalah 'sangat menyakitkan.'

'Dan untuk melihat Emily tidak berkata apa-apa, dan kemudian sentiasa menjadi seperti, 'Nah itu Shane. Itu Shane,’ tidak cukup bagus,” jelasnya.

Mengenai dia bertengkar dengan Kelly, Gina berkata ia adalah keputusannya untuk memanggil Kelly kerana kelakuan buruknya yang menyebabkannya pupusnya persahabatan mereka .

'Sebaik sahaja saya mula memberitahu [Kelly], 'Saya fikir anda bersalah atas masalah ini,' dia benar-benar tidak menyukainya, ' ingat Gina. “Dia menyerang orang dan berkata benar-benar kejam, perkara yang kasar dan saya mempunyai satu mata pada awal musim di mana saya seperti, 'Anda perlu memotongnya dengan perkara media sosial,' dan dia tidak menyukainya. ”

'Sejak itu, dia benar-benar meneruskan misi ini untuk meletakkan saya di tempat saya,' tambah Gina.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Startraksphotos, Milla Cochran/startraksphoto.com