Gina Kirschenheiter sedang menuduh dia terasing suami Matt Kirschenheiter tercekik dan memukulnya dengan anak-anaknya berdekatan semasa apa yang telah diterangkan sebagai pergaduhan 'tiba-tiba, ganas'. pada hujung minggu.

Dalam dokumen mahkamah yang baru dikeluarkan, pihak Suri Rumah Sebenar Orange County bintang telah terperinci dakwaan serangan Matt , yang didakwanya berlaku sejurus selepas 2 pagi pada 22 Jun.

mengikut Letupan , Gina pulang ke rumah selepas keluar malam apabila Matt tiba-tiba muncul 'mengetuk pintu' sebelum cepat masuk ke dalam, di mana dia 'melemparkannya ke atas sofa dan melemparkan beberapa perabot.'

'[Dia] menjerit di muka saya dan mengatakan dia akan membunuh saya,' katanya. “Dia menyelongkar coli saya, kemudian mengambil bantal dan memukul saya di bahagian kepala dengan kuat. Saya merayu dia berhenti...untuk bertenang...tetapi dia terus memukul saya.”

“Dia mula memukul bahagian kepala saya dengan tangan terbuka. Apabila saya cuba bangun dari sofa, dia membaling saya semula dan mula mencekik saya. Kemudian dia mula memukul saya di seluruh badan saya, 'sambung Gina.Apabila dia dapat melarikan diri, Gina berlari ke rumah jiran dan menekan loceng pintu mereka. Walau bagaimanapun, Matt berada dekat di belakang dan 'menangkap [dia] dan menyeret [dia] di atas simen kembali ke dalam rumah.'

“Dia melemparkan saya semula ke atas sofa mula memukul saya sekali lagi memberitahu saya dia akan membunuh saya. Matanya hitam dan tiada apa yang boleh saya katakan akan mengembalikannya kepada realiti,” kongsinya.

Menurut Gina, dia merayu Matt untuk berhenti, sambil menyatakan itu tiga anak mereka berada berdekatan.

Berikutan pergaduhan itu, Gina memfailkan perintah perlindungan dengan Mahkamah Tinggi Orange County sebagai sebahagian daripada prosiding perceraian berterusan dia dan Matt. Tidak lama kemudian, perbicaraan kecemasan telah diadakan berhubung permintaan Gina untuk perintah sekatan keganasan rumah tangga. Perbicaraan kedua telah ditetapkan pada 16 Julai.

Matt dibebaskan daripada tahanan pada 23 Jun sekitar jam 1 pagi selepas membayar ikat jamin dan masih belum didakwa melakukan jenayah.

Gina difailkan untuk bercerai pada April 2018.

Kredit Foto: Instagram