Kredit: Charles Sykes/Bravo

Heather Dubrow menyasarkan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon Erika Jayne semasa menghadiri a BravoCon panel pada hari Ahad.

Semasa 'Oh Say Can You OC?' panel, yang dihadiri oleh seluruh Suri Rumah Sebenar Orange County pelakon, Emily Simpson bertanya kepada Heather sama ada seseorang telah bersikap kurang ajar terhadapnya selepas mendakwa Suri Rumah Sebenar yang ditemuinya di acara itu semuanya 'sangat baik dan menyokong.'

'Nah, saya naik van pada malam yang lalu selepas Legends Ball dan Erika Jayne agak ... Saya berkata 'Hai!' dan dia pergi [membuat muka busuk],' balas Heather, melalui berat , sebagai Hakim Tamra sampuk.

“Erika sangat baik dengan saya!” Tamra mengisytiharkan.

'Baiklah, dia tidak suka Fancy Pants, apa yang boleh saya katakan?' Heather bertepuk tangan.Pada Julai tahun lepas, semasa muncul bersama Lisa Vanderpump pada podcastnya,Semua Perkara Vanderpump, Heather menawarkan jawapan yang kurang ajar kepada Lisa yang seolah-olah membaling teduh ke arah Erika.

'Saya fikir jika anda bekerja untuk sesuatu, anda seorang yang baik, anda memberi kembali kepada masyarakat, dan anda dermawan, ya, saya fikir jika anda mahu, manjakan diri anda dan anda bekerja untuk itu. Saya tidak mencurinya atau mengambil wang yang bukan milik saya, 'kata Lisa berkata .

'Anda tidak mengambil wang orang lain,' jelas Heather.

'Oh ya, saya tahu apa yang kita bincangkan. Saya tidak akan ke sana,” jawab Lisa.

Pada masa lain di BravoCon, Heather bertindak balas terhadap cadangan berterusan bahawa suaminya, Dr Terry Dubrow , telah tidak setia.

'Ya saya tahu, dia menipu saya, apa pun,' kata Heather sinis, melalui Kami Mingguan . “Kejayaan melahirkan penghinaan. Jangan lupa itu.”

SebagaiRHOCpeminat mungkin pernah melihat, Heather sebelum ini menafikan dakwaan tersebut terhadap suaminya di Instagram selepas melihat posting mengenai perkara itu yang mendakwa dia berhenti penggambaran di tengah-tengah drama itu.

'Ini tidak benar, pada mana-mana peringkat,' Heather mengesahkan.

Dan beberapa bulan sebelumnya, semasa episod April podcastnya,Dunia Heather Dubrow, Heather berkata bahawa Terry tidak tidur dengan pembantunya , kerana dia telah dituduh.

'Terdapat khabar angin dalam talian sekarang bahawa Terry telah memukul pembantunya selama bertahun-tahun,' kata Heather. 'Ia tidak benar. Saya tidak akan membebankannya atau apa-apa nyawa kerana ia bodoh.'

Walaupun Heather telah melakukan yang terbaik untuk menutup dakwaan terhadap Terry, dia memberitahu Kami Mingguan bahawa penonton harus mengharapkan untuk melihat topik itu muncul musim 17 .

'Saya akan katakan, anda mungkin mahu melihat bagaimana orang lain bertindak balas,' katanya.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.