Shannon Beador menjaringkan kemenangan di mahkamah mengenai Jim Bellino Tuntutan terhadapnya, tetapi dia tidak mahu membayar yuran guamannya.

Yang dahulu Suri Rumah Sebenar Orange County star sebelum ini menyaman Shannon kerana memfitnah, meminta ganti rugi $1 juta.

Shannon bagaimanapun diketepikan daripada tuntutan mahkamah pada bulan Januari selepas dia berjaya mempertahankan dirinya. Sebulan kemudian, Shannon memfailkan dokumen di mahkamah, mencari Jim untuk membayar $220,894.55 yang telah dia belanjakan untuk mempertahankan dirinya di mahkamah.

Jim kini membantah jumlah itu, mendakwa bahawa $220,000 adalah terlalu berlebihan untuk bil undang-undang, dan bahawa adalah tidak munasabah baginya untuk menampung yuran tersebut, menurut Letupan . Sebaliknya, Jim melawan, mengatakan dia tidak perlu membayar apa-apa. Dalam pilihan kedua, dia meminta supaya bil itu dikurangkan kepada $44,000. Hujahnya ialah peguamnya tidak memberikan butiran yang mencukupi untuk mewajarkan jumlah itu.

Shannon tidak terlibat dalam kes fitnah selepas berhujah bahawa Jim gagal membuktikan bukti yang betul terhadapnya. Jim disaman kedua-dua Shannon dan Hakim Tamra , tetapi hakim tidak menjelaskan Tamra.

Kesnya berterusan dan dia mungkin akan mendapat $1 juta jika dia menang. Pada tahun lepas Jim menyaman kedua-dua wanita itu kerana memfitnah selepas dia mendengar mereka berbuat demikian menimbulkan syak wasangka kira-kirapenceraiannyadaripada Alexis Bellino . Dia melawan, mengatakan dia tidak bercerai kerana sebarang masalah undang-undang dan perniagaan trampolinnya tidak melumpuhkan sesiapa.

Pada bulan Mac tahun ini, Jim mendakwa bahawa Tamra hanya membuat komen mengenainya untuk kekal relevan , mengatakan dia berniat jahat untuk perhatian.

Suri Rumah Sebenar Orange Countydijangka kembali musim panas ini di Bravo.

Kredit Foto: Bravo, Tony DiMaio/startraksphoto.com