RHOC Jim Bellino Memanggil Hakim Tamra dan Shannon Beador

Jim Bellino tuntutan dalam tuntutannya terhadap Hakim Tamra dan Shannon Beador bahawa Suri Rumah Sebenar Orange County bintang merugikan perniagaannya sebanyak $1 juta.

Menurut dokumen baharu yang difailkan oleh bekas bintang realiti itu bulan lalu, Tamra dan Shannon memfitnahnya dengan membuat kononnya komen fitnah tentang perniagaan trampolin beliau semasa penampilan di Heather McDonald podcast itu,Juicy Scoop, dalam bulan Jun.

Pada 4 Disember, Letupan berkongsi butiran tentang pemfailan Jim pada 21 November, mendedahkan Shannon dituduh dengan sengaja mengganggu hubungan perniagaannya.

'[Shanon] berniat untuk mengganggu hubungan tersebut dan tahu atau sepatutnya tahu bahawa gangguan akan berlaku apabila dia membuat kenyataan mengenai Skyzone yang dipertikaikan dalam kes ini,' katanya.

“Gangguan hubungan tersebut telah berlaku kerana pelawat yang biasanya melawat Skyzone tidak lagi melakukannya kerana mereka telah mendengar bahawa ‘orang lumpuh’ di sana. Selain itu, saya berpeluang membeli tiga taman trampolin sebelum kenyataan [Shannon] dibuat,” Jim menyambung.Walaupun Jim sedang berbincang untuk mengembangkan perniagaannya, dia mendakwa dalam dokumen mahkamahnya bahawa pelabur yang bekerja dengannya dalam perjanjian itu, yang akan sangat menguntungkan baginya, akhirnya memutuskan untuk menarik diri.

Seperti yang dijelaskannya, ini menyebabkan kerugian sekurang-kurangnya $1 juta, dan dia menyalahkanSuri Rumah Sebenar Orange Countyahli pelakon.

Pada bulan Julai, Jim memfailkan saman terhadap Tamra dan Shannon selepas mereka mencadangkanpenceraiannya dengan bekas isteri Alexis Bellino adalah palsu dan mendakwa perniagaan trampolinnya telah menyebabkan tetamu lumpuh.

Para wanita juga berkata, 'Dia akan dipenjarakan.'

Sebagai tindak balas kepada tuntutan mahkamah, Tamra dan Shannon meminta kesnya ditolak dan menegaskan kenyataan mereka tentang Jim adalah berakar pada kebenaran.

Suri Rumah Sebenar Orange Countydisiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instarimages, Bravo TV