Jim Bellino sedang membanting Hakim Tamra dalam catatan blog baharu.

Di tengah-tengah dia Tuntutan $1 juta terhadap yang Suri Rumah Sebenar Orange County bintang, Jim, yang muncul dalam rancangan itu bersama-samabekas isteri, Alexis Bellino , tahun lalu, berkongsi kenyataan panjang lebar tentang 'tindakan dan kenyataan menjijikkan' Tamra dan pelakon bersamanya, Shannon Beador .

“Saya dan keluarga saya sedih menjadi sasaran kenyataan fitnah yang dibuat oleh Hakim Tamra sejak 2011, apabila dia secara terbuka memanggil saya ‘Kristian Faux,’ walaupun hakikatnya saya memegang ijazah dalam bidang teologi. Saya merasa tidak masuk akal untuk dia membuat kenyataan sedemikian tentang saya apabila dia telah memilih untuk menjadikan agama Kristian sebagai plot plot untuk rancangan realiti dengan dibaptis di kolam renang dan kemudian masih terus bertindak dengan cara yang tidak senonoh untuk televisyen, ' Jim menulis .

Menurut Jim, Tamra menggunakan jalan cerita Kristiannya, untuk kekal relevanSuri Rumah Sebenar Orange County, yang dia dapati sebagai 'sangat lapar kemasyhuran' dan 'terdesak'. Kemudian, pada 2012, dia melabelnya sebagai 'pengedar kokain' tanpa bukti sama sekali untuk menyokong kenyataannya.

'Ini adalah komen terdesak yang dibuat secara terbuka untuk membahayakan saya secara peribadi tanpa mengira bagaimana ini akan menjejaskan saya, kerja saya, isteri saya, atau anak-anak kecil kami,' kata Jim.Walaupun selepas Jim menghantar surat berhenti dan berhenti kepada Tamra, dia berkata 'gangguan dan kemerosotan'nya berterusan dan akhirnya, selepas menentukan kenyataan beliau mempunyai 'kesan negatif dan merosakkan' terhadap keluarga, kehidupan peribadi dan profesionalnya, dia memfailkan tuntutan mahkamah terhadapnya dan Shannon kerana fitnah komen mereka buat pada Heather McDonald Podcast 'Juicy Scoop'.

“Selepas memfailkan penceraian daripada Alexis pada 21 Jun 2018, yang sudah menjadi pengalaman paling perit dan sukar dalam hidup saya, saya mengetahui bahawa terdapat kenyataan kejam yang tersebar mengenai saya, kenyataan yang dibuat oleh Hakim Tamra dan Shannon Beador,” tulisnya.

Semasa podcast, Tamra dan Shannon dilabel Jim 'teduh' dan berkata dia akan masuk penjara. Mereka juga mempersoalkan sama ada atau tidak dia dan Alexis benar-benar berpisah . Menurut Jim, mereka berbuat demikian untuk 'keuntungan peribadi, kewangan dan selebriti' mereka sendiri.

'Selepas bertahun-tahun menganiaya lisan dan fitnah daripada Hakim, ini benar-benar yang terakhir,' katanya.

Sebagai penutup, Jim membidik 'penderaan' Tamra dan menyelar Bravo TV kerana tidak melakukan apa-apa tentang kelakuannya..

'Penyalahgunaan Tamra terhadap platform realiti TV sangat menjijikkan kepada saya,' katanya. “Pada pendapat saya, dia telah menggunakan Bravo TV danSuri Rumah Sebenar Orange CountySiri TV untuk melepaskan diri daripada segala bentuk manipulasi, buli dan penderaan, semuanya tanpa menghadapi sebarang akibat daripada Bravo.”

Seperti yang dilaporkan, Shannon baru-baru ini dipecat daripada tuntutan undang-undang fitnah Jim, walaupun dia menarik ketetapan itu. Bulan lalu, Shannon memfailkan kertas mahkamah meminta Jim melindunginya rang undang-undang enam angka .

Kredit Gambar: Instarimages