Kelly Dodd mendapati dirinya berada dalam air panas dengan kedua-duanya Shannon Beador dan Hakim Tamra selepas dia dan suami Rick Leventhal membincangkan kehidupan seks yang terakhir dengan suami Eddie Hakim pada episod Oktober podcast mereka, Rancangan Rick & Kelly .

Selepas bekas Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon berkata pada rancangan itu Teman lelaki Shannon , John Janssen , telah berkongsi maklumat tentang kehidupan intim pasangan itu dengan Rick, Rick mengakui dia kesal kerana menamakan John sebagai sumbernya - tetapi menyatakan bahawa Kehidupan peribadi Tamra dan Eddie seharusnya menjadi permainan yang adil untuk orang ramai.

'Saya salah kerana mengkhianati kepercayaan John tetapi hakikatnya Tamra dan Eddie telah bercakap tentang kehidupan seks mereka secara terbuka dalam rancangan mereka berulang kali. Jadi untuk kita menyebut apa yang [Eddie] katakan kepada John tentang kehidupan seks mereka - ia tidak sepatutnya menjadi masalah besar kerana mereka yang membangkitkannya,' kata Rick pada sirinya dan Kelly awal bulan ini, melalui berat .

Rick kemudian membaca mesej yang diterima daripada pendengar di media sosial, yang tidak berpuas hati dengan komen Kelly mengenainya isu dengan Tamra dan Shannon .

'Anda meletakkan [Shannon] dan John dalam keadaan yang teruk, sekarang anda menghinanya dan Tamra pada podcast anda. Tidak keren langsung,” pesan mereka.Menurut Kelly, Shannon baru-baru ini memilih untuk menamatkan persahabatan mereka, yang telah dikekalkan sejak itu keluar dia dariRHOC pada Jun 2021. Dan apabila ia datang kepada Shannon perhubungan semasa dengan Tamra dan Vicki Gunvalson , yang baru didamaikan, dia tidak yakin mereka tulen. Sebaliknya, dia percaya mereka untuk pertunjukan.

“Pertama sekali, Shannon bukan kawan saya okay? Apabila saya bercakap dengan Shannon, saya cuba mendapatkan Vicki dan saya cuba mendapatkan Tamra bersama-sama okay? Dan Shannon tidak mahu ada kaitan dengan mereka. Tiba-tiba sekarang mereka dilemparkan ke dalam campuran dan kini dia mahu bercakap dengan mereka kerana ia adalah roti dan menteganya, 'jelasnya.

Selepas Shannon 'menghantui' dia berikutan permohonan maafnya atas perkara yang dikatakan Rick tentang John, Kelly berkata dia tahu banyak tentang Shannon yang belum dia dedahkan.

'Saya mempunyai banyak kotoran pada Shannon. Banyak,” dia memberi amaran. 'Saya tidak berkata apa-apa, kecuali okay, mungkin saya bercakap tentang Instagram, siapa yang peduli tetapi saya tidak bercakap tentang apa yang sebenarnya berlaku dalam hidupnya, yang, okay, jadi.'

Bagi Tamra, dia juga berhenti bercakap dengan Kelly, yang Kelly rasa sangat hipokrit memandangkan kekecewaan dia. bersuara menentang Shannon selepas Shannon berhenti bercakap dengannya dan Vicki selepas mereka keluar dari situRHOC.

'Perkara yang Tamra marah tentang Shannon, adalah apa yang Tamra lakukan kepada saya,' kata Kelly.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.