Lima tahun selepas itu Meghan King dan Jim Edmonds mengikat tali pertunangan, yang Suri Rumah Sebenar Orange County pasangan mengambil langkah pertama mereka ke arah perceraian. Pengakhiran perkahwinan mereka, bagaimanapun, tidak didokumenkan oleh kamera Bravo sejak Meghan meninggalkan rancangan itu hanya dua tahun sebelum Jim memfailkan.

Setahun sebelum perpisahan, Meghan dan Jim mempunyai anak kembar. Kehamilan anak pertama mereka, seorang anak perempuan yang dilahirkan pada 2016, merupakan jalan cerita utama rancangan itu. Sejak perceraian mereka, bekas telah berulang-alik di akhbar, mempertikaikan beberapa isu keibubapaan .

Dalam baru-baru ini siaran Instagram , Meghan mendakwa bekasnya tidak mengikut rancangan keibubapaan bersama mereka.

'Saya menghabiskan Halloween ini tanpa anak-anak saya. Tiada FaceTime, tiada foto, tiada kenalan,” kata Meghan, melalui Muka surat Enam .

Selepas peminat bertanya sama ada rancangan itu termasuk 'FaceTime setiap malam,' alum menjawab ya.“Tetapi nampaknya tidak mengikut peraturan khusus ini adalah 'tidak sah' dan oleh itu tidak dikuatkuasakan lebih daripada satu tamparan di pergelangan tangan… yang tidak melakukan apa-apa untuk saya, tidak pernah... tidak kira berapa kali saya bertanya,” Meghan mendakwa.

“Jadi saya berhenti bertanya. Sistem gagal lagi.”

Menjawab dalam satu kenyataan, wakil Jim Steve Honig memberitahu Page Six Meghan 'dahaga' dan 'mencari perhatian.' Dia juga menambah, 'Mari kita semua melihatnya dan buat dia berasa relevan.'

Jim, bekas pemain besbol profesional, meraikan Halloween bersama tiga anaknya dan isteri barunya, Courtney O'Connor .

'Kedua-dua mereka berada dalam liga mereka sendiri malam tadi!'' tulis Jim bersama foto Kortnie dan anak perempuannya Aspen .

Walaupun Meghan 'SANGAT SEDIH' kerana tidak mempunyai anak-anaknya pada petang itu, dia mendakwa dia mengalih perhatian dirinya 'dalam pelbagai cara,' menyatakan 'kanak-kanak menghisap semasa cuti.'

Bintang Bravo itu meneruskan, 'Saya tidak fikir saya marah kerana tidak mempunyainya untuk Halloween... Pada penghujung hari, cuti adalah banyak, dan melepaskannya dari bahu kita benar-benar semacam menenangkan.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Menurut Meghan, Halloween adalah 'semua tentang gambar' sehingga kanak-kanak membesar.

Tidak lama selepas perceraiannya dengan Jim, Meghan berkahwin Cuffe Biden Owens , anak saudara kepada Presiden Joe Biden . Pasangan pengantin baru itu putus dalam beberapa bulan, dan perkahwinan mereka kini dibatalkan.