Ia adalah masalah berganda untuk Meghan King Edmonds !

The Suri Rumah Sebenar Orange County star baru saja mengumumkan dia sedang mengandung anak kembar dengan suami Jim Edmonds .

Pengumuman Meghan datang sebulan selepas dia mula-mula didedahkan dia telah hamil semula melalui proses IVF.

Sebentar tadi, Meghan, 33, menggunakan Instagramnya untuk menyiarkan gambar di atas bersama keluarganya berserta kapsyen: “Kejutan, kejutan! Kami mempunyai KEMBAR! Oh budak oh budak! ??#doubletrouble #threeundertwo.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Tidak menghairankan bahawa Meghan mengandung anak kembar kerana dia memberitahu bulan lalu bahawa dia dan Jim memutuskan untuk tidak menggunakan dua baki embrio wanitanya daripada proses IVF sebelumnya, justeru dia terpaksa memulakan proses IVF sekali lagi supaya mereka boleh mencuba. untuk seorang budak lelaki.

Meghan dan Jim, 47, adalah ibu bapa kepada anak perempuan berusia 1 tahun Aspen , manakala Jim juga mempunyai anak daripada perkahwinannya yang terdahulu. Dia kini bersara pada Jun 2018.

Tahniah kepada Meghan kerana sebagai tambahan kepada kehamilannya, ia adalah dilaporkan bahawa Bravo telah menjemputnya kembali untuk musim seterusnya RHOC.

Kredit Foto: Instagram