Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Meghan King Edmonds sedang melepaskan tembakan ke arah castmate Vicki Gunvalson yang menyelarnya dengan kejam dalam temu bual minggu ini.

Vicki bercakap kepada akhbar dan menyerang Meghan tiba-tiba apabila dia mempersoalkan mengapa Meghan berada di RHOC, menyatakan dia tidak termasuk dalam rancangan itu dan perlu berhenti.

Meghan kini bertindak balas melalui saluran media yang sama, Kami Mingguan , dan dia merujuk kepada Vicki sebagai 'terdesak'.

“Dia sangat terdesak,” kata Meghan, 33, mengenai Vicki, 55. “Dia berkata dia tidak mengambil berat tentang saya, namun dia adalah salah seorang penglibatan utama saya di Instagram — saya tidak mengikutinya — dan dia bercakap tentang saya . Ia ketawa.”

Meghan juga menolak dakwaan Vicki bahawa dia tidak berkawan dengan sesiapa pun dalam rancangan itu.'Selain itu, saya sangat rapat dengannya Tamra [Hakim] dan Shannon [Beador] , jadi menunjukkan betapa sedikitnya dia mengenali mereka,” tambah Meghan.

Vicki menyatakan dalam wawancaranya bahawa dia 'tidak ada keinginan' untuk melihat Meghan lagi. Dia menambah, 'Dia tinggal di St. Louis, saya tidak tahu apa yang dia lakukan dalam rancangan kami. Dia tinggal di St. Louis, dia hamil, dia mempunyai suaminya, mereka akan mempunyai enam anak, dia tidak berkawan dengan sesiapa pun. Saya tidak tahu apa kaitan dengan dia. Dia berkawan secara sosial dengan orang, tetapi kami tidak semua melepak bersama-sama.'

Meghan mula-mula muncul untuk membalas komen Vicki melalui media sosial apabila dia menyiarkan meme yang berkata, 'Jangan risau tentang apa yang saya lakukan. Risau sebab awak risau dengan apa yang saya buat.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Masih tiada maklumat mengenai apa yang mencetuskan komen Vicki tentang Meghan kerana mereka berdua kelihatan serasi pada musim terbaru rancangan itu. Mungkin ini adalah percubaan Vicki untuk mencetuskan beberapa drama untuk memastikan dia mengekalkan tugasnya untuk musim depan. Siapa tahu?!

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI -TEAM MEGHAN ATAU TEAM VICKI?