Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Meghan King Edmonds mengandung lagi!

Hanya beberapa hari selepas anak perempuannya Aspen King Edmonds berusia 1 tahun, bintang realiti Bravo berusia 33 tahun itu mengumumkan dia sedang mengandung anak keduanya bersama suami Jim Edmonds dalam blog. Dia juga membayangkan jantina bayinya dan terus memperincikan proses IVF.

'Jadi kami telah membuat pengumuman: Aspen akan menjadi kakak!' berblog Meghan.

“Sangat sukar bagi kami untuk merahsiakannya daripada semua orang terutamanya kerana kami berkongsi keseluruhan perjalanan IVF kami dengan AspenRHOCdari awal lagi. Malam ini padaRHOCperjumpaan semula anda akan melihat bahawa saya baru hamil sebulan, tetapi itu telah difilemkan lima minggu lalu: kami kini hamil sepuluh minggu (dan saya merasai setiap perkara itu)!” dia menulis. 'Kerana anda tidak akan melihat mana-mana perjalanan semasa kamiRHOC, saya akan berkongsi perjalanan indah kami dengan anda di sini!”

Meghan mendedahkan bahawa dia dan hubby Jim memulakan proses IVF sekali lagi pada musim panas sebaik sahaja Jim menyelesaikan komitmennya semasa musim besbol.Dia menulis, 'Ketika Aspen baru berusia beberapa bulan Jimmy dan saya tahu kami mahu menambah bayi lain ke dalam campuran. Ya, Aspen mempunyai adik beradik separuh tetapi kami mahu dia dapat berkongsi kegembiraan apabila bangun bersama adik-beradik setiap hari dalam hidupnya. Tambahan pula, adik-beradik tirinya benar-benar meminati Aspen dan mereka SUKA idea untuk meluaskan lagi keluarga kami.”

Meghan mendedahkan keputusannya untuk tidak menggunakan dua baki embrio wanita daripada proses IVFnya yang terdahulu, menjelaskan dia terpaksa memulakan semula kerana Jim ingin mencuba untuk anak lelaki.

“Kami bermula dari awal kerana kami benar-benar mahu mempunyai anak lelaki (Jimmy mempunyai lima perempuan dan seorang lelaki) dan kami hanya mempunyai dua embrio wanita beku. Ini adalah keputusan yang sukar bagi kami. Jimmy bertegas bahawa dia tidak mengambil berat tentang jantina bayi, dia hanya tidak mahu saya terpaksa lagi menanggung rollercoaster emosi yang datang dengan IVF. (Sekiranya kami telah memutuskan untuk memindahkan salah satu embrio wanita, rejimen ubat saya akan menjadi lebih kurang terlibat daripada IVF sepenuhnya.) Tetapi saya menegaskan: Saya lebih selesa menjalani IVF semula kerana saya tahu apa yang diharapkan. Jadi kami bergerak ke hadapan dengan IVF,” tulisnya.

Dia menyambung, 'Saya rasa saya mengendalikan IVF ini dengan lebih lancar. Saya tidak pasti sama ada kerana saya tahu apa yang diharapkan atau mungkin badan saya sudah biasa dengan hormon, tetapi ia lebih mudah. Saya juga dipersenjatai dengan minda emosi untuk menjadi lebih sihat kali ini sedangkan kali terakhir saya dikelilingi oleh tekanan penggambaran RHOC... Saya makan sangat sihat, mengurangkan kebanyakan alkohol (seterusnya mustahil untuk dilakukan semasa penggambaran), menghadiri biasa. sesi akupunktur, dan berjalan-jalan setiap hari. Saya juga berdoa, bermeditasi, dan banyak membaca.”

Meghan juga memberikan petunjuk utama tentang jantina bayi barunya!

“Maju cepat ke hari ini dan saya hamil! Saya tidak berasa yang terbaik tetapi kami tahu bahawa semuanya akan berbaloi pada akhirnya. Aspen akan menjadi kakak yang hebat pada usia setahun setengah pada Jun 2018! Oh, bagaimana pula dengan soalan terbesar: Lelaki atau perempuan? Fikir biru kali ini!” kongsi Meghan.

Tahniah kepada Meghan dan Jim!

Bahagian kedua perjumpaan RHOC disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c. Klip pratonton ada di bawah -

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR MENGENAI PENGUMUMAN KEHAMILAN MEGHAN DAN BAHAGIAN 2 RHOC REUNION?