Meghan King Edmonds merasakan keperluan untuk membersihkan udara dan mempertahankan dirinya selepas bahagian pertama Suri Rumah Sebenar Orange County musim 12 reunion.

Semasa perjumpaan itu, Meghan seolah-olah menyerang rakan pelakon Lydia Mclaughlin Kepercayaan Kristian apabila dia memberitahunya untuk menggunakan otaknya dan bukannya Alkitab untuk kebijaksanaan. Yikes. Dan semuanya berpunca daripada fakta bahawa Lydia tidak berasa selesa mendapat bacaan daripada salah seorang rakan fizik Meghan dalam rancangan itu, yang menyebabkan Meghan kecewa.

Meghan kini pergi ke halaman Instagramnya untuk menjelaskan komennya berikutan beberapa tindak balas.

Megan disiarkan , 'Saya menyiarkan semula salinan ini di bawah kerana ia merumuskan dengan indah apa yang saya ambil dari pertemuan semula malam ini. Saya mempunyai kepercayaan yang sangat memuaskan dan kuat kepada Tuhan dan dalam iman itu saya yakin semua kumpulan orang harus dilayan sama rata. Saya percaya bahawa betul dan salah tidak perlu menjadi kawasan yang kelabu jika anda hanya mendengar hati yang Tuhan berikan kepada anda dan saya percaya bahawa apa sahaja kepercayaan yang anda ikuti - atau tidak ikuti - itu akan anda menerima cinta di atas segalanya.

Komen yang dia hantar semula adalah yang di bawah yang ditulis oleh rakan fiziknya Megan Michaela .

“Dalam amalan saya, saya disajikan dengan pelbagai orang dari setiap latar belakang budaya dan agama. Saya selalu berkata, tujuan saya tidak sekali-kali mencabar kepercayaan. Ia hanya untuk memupuk hubungan sendiri dengan diri sendiri dan belas kasihan kepada orang lain melalui semangat. Mereka yang tidak mahu dibaca, saya sentiasa menghormati dan mematuhi sepenuhnya!
Apabila seseorang menilai anda, ia bukan tentang anda sama sekali. Ia mengenai keperluan, kesakitan, rasa tidak selamat dan batasan mereka sendiri. Sebagai empati, saya merasakan penilaian Peggy dan Lydia terhadap saya. Saya tersenyum dan cuba untuk membuat perbualan walaupun saya merasa jijik. Namun, daripada tersinggung, saya hanya sedih kerana tembok telah dibina. Sebagai seorang ibu dan sesama manusia di planet ini, terdapat banyak perkara untuk dibincangkan dengan saya, tetapi saya diketepikan dan tidak diendahkan. Saya berasa dilabel.
Saya telah bertemu dengan ramai orang Kristian dan saya dibesarkan sebagai Katolik. Peraturan Emas adalah sesuatu yang saya dapati majoriti penganut agama mengikuti. Saya rasa tidak wajar untuk berdiri di belakang budaya atau kepercayaan agama tertentu untuk mewajarkan penganiayaan. Itulah kejahilan, dan ini adalah akar dari banyak kejahatan.
Meghan betul, seseorang mesti melihat diri mereka sendiri untuk melakukan perkara yang betul…. kerana Tuhan tidak tinggal di gereja atau kuil, Dia tinggal di dalam setiap daripada kita. ?#mysticmichaela #bayangkan”

Lydia McLaughlin juga bercakap mengenai perjumpaan semula.

Dalam blog terbarunya, Lydia mendedahkan 'kejutannya' di milik Meghan mengulas tentang imannya kerana dia fikir mereka berada di tempat yang baik. Dia kemudian membayangkan Meghan adalah seorang yang munafik. Dia juga menangani dramanya dengan Shannon Beador , kerana dia sebenarnya mengakui bahawa dia 'bertempur' dengan Shannon.

Di bawah adalah petikan daripada Lydia blog yang bagus

“Saya pergi ke perjumpaan semula dengan optimis. Saya tidak mahu mengharapkan pergaduhan dan drama. Saya berharap untuk bercakap tentang perbezaan dan semoga terus maju dan mengorak langkah dalam persahabatan.

Bila Megan datang selepas saya, saya benar-benar terkejut. Dia telah meminta saya makan tengah hari beberapa minggu lebih awal dan tidak pernah menyatakan rasa kecewa atau sakit hati dengan komen psikik saya. Saya sangat baik dengan psikiknya dan pergi ke majlis makan malamnya kerana dia adalah kawan saya. Saya juga terbang pulang awal dari pengebumian Mak Cik saya pada hari yang sama hanya untuk menghadiri majlisnya…

Dalam temu bual, kami ditanya pendapat kami tentang sesuatu. Saya tidak pergi ke psikik dan tidak mahu mengambil bahagian dalam bacaan mereka. Meghan tidak percaya kepada Yesus. Itu pendapat dia. Dia tidak datang ke pengajian Bible saya dan tidak mengapa. Sungguh ironis bagi saya bahawa Meghan mahu saya berfikiran terbuka apabila dia jelas mempunyai fikiran tertutup tentang sudut pandangan agama.

Saya jelas bingung dengan komen Meghan yang menyakitkan kepada saya dan kemudian bila Shannon mula tidak bersetuju dengan saya, saya menjadi terlalu defensif dan agresif. Saya berharap untuk meminta maaf kepada Shannon pada hari itu, tetapi itu jelas tidak berlaku. Kami mempunyai permulaan yang sukar dalam persahabatan, tetapi ia benar-benar berubah dengan masa kami bersama di Iceland. Mengimbas kembali, saya minta maaf jika saya menyakiti perasaannya dan saya berharap untuk berkembang sebagai kawan. Kami juga mengakhiri pertemuan semula dengan pelukan.”

Kredit Foto: Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP KOMEN MEGHAN & BLOG LYDIA?