Sama seperti itu, nampaknya perceraian antara Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Shannon Beador dan David Beador sedang mengambil giliran untuk yang hodoh.

Jika anda ingat, Shannon mengumumkan perpisahan dia daripada David pada Oktober sebelum memfailkan perceraian secara rasmi pada 1 Disember selepas 17 tahun perkahwinan. Dia meminta mahkamah untuk menjaga tiga anak pasangan itu dan juga meminta sokongan. Jadi itu mungkin menjelaskan mengapa dia mahu David membayar $25,000 kepadanya supaya dia boleh mengupah pakar forensik untuk menyemak kewangannya.

Sebab anda bertanya? Dia nampaknya mengesyaki David tidak jujur ​​tentang pendapatan dan asetnya.

mengikut Letupan , Shannon, 53, percaya David memperoleh $1,794,315 tahun ini hingga 31 Oktober. Dia nampaknya membuat kesimpulan ini berdasarkan penyata kewangannya daripada syarikatnya — Beador Construction Company.

David, 53, bagaimanapun tidak bersetuju dengan penilaian Shannon kerana dia merasakan dia terlalu melebihkan pendapatan sebenarnya. Oleh itu alasan Shannon untuk meminta mahkamah memaksa David membayar lebih $25K untuk menampung bil peguamnya dan membenarkan dia mengupah akauntan untuk menguruskan kewangannya.

ADAKAH DAVID BEADOR SUDAH BERJUMPA DENGAN WANITA LAIN?

Selain itu, dokumen mahkamah mendedahkan Shannon tidak tahu nilai harta perkahwinan mereka. Dia juga menyatakan bahawa David memperoleh lebih daripada lima kali ganda pendapatannya oleh itu dia sepatutnya dapat memberikan wang yang dia minta.

Akhirnya dokumen mahkamah menunjukkan bahawa David berpindah dari rumah pasangan itu pada 20 September 2017 dan anak-anak telah tinggal bersama Shannon sejak itu. Dia bagaimanapun menyatakan bahawa dia telah membenarkan hubungan tetap antara David dan anak perempuan mereka.

Shannon, yang meminta sokongan pasangan, terpaksa menyenaraikannya perbelanjaan bulanan dalam pemfailan mahkamah yang didedahkan minggu lalu. Dokumen tersebut menunjukkan Shannon memperoleh $22,000 sebulan tetapi membelanjakan $55,353 sebulan. Perbelanjaan bulanannya termasuk $10,000 sebulan yang luar biasa dibelanjakan untuk pembersihan dan dobi!

Terkini, perbicaraan ditetapkan pada 24 Januari ini.

Kredit Foto: Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA DAVID CUBA MENYORONGKAN PENDAPATANNYA?