Hakim Tamra ditawarkan kemas kini pada perpisahan dia daripada anak perempuan sulungnya, Sidney Barney , pada episod terbaru podcast kongsinya dengan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Teddi Mellencamp .

Selepas Teddi bercerita tentangnya hubungan yang tegang dengan ibunya sendiri, Vicki Granucci , siapa yang dimasukkan ke ICU selepas kejatuhan minggu lalu, Tamra, yang baru-baru ini kembali kepada peranannya pada Suri Rumah Sebenar Orange County , memberitahu Teddi dia perlu menghubungi ibunya, menandakan kebimbangannya terhadap hubungannya dengan Sidney dan menyatakan anak lelaki itu Spencer Barney ialah tidak bercakap kepada ayahnya, Simon Barney , di tengah-tengahnya pertempuran kanser .

'Bila Simon sedang melawan kanser , Spencer tidak bercakap dengan ayahnya dalam empat tahun, lima tahun, dan saya memberitahunya, saya berkata, 'Buddy, jika sesuatu berlaku kepada ayah kamu, dia tidak berjaya, kamu tidak perlu memikirkannya sekarang, tetapi anda perlu menjalani sisa hidup anda seperti itu,'” dedah Tamra padaDua T dalam Pod, melalui klip yang dikongsikan kepadanya Instagram muka surat pada 7 Oktober.

'Dan saya bimbang tentang itu dengan anak perempuan sulung saya, yang tidak bercakap dengan saya. Seperti, suatu hari nanti sesuatu boleh berlaku,” sambungnya. 'Anda tidak tahu apa yang akan berlaku, dan anda perlu menghormati ibu bapa anda tidak kira apa pun.'

SebagaiRHOCpeminat mungkin tahu, Tamra dan Sidney berdepan pertelingkahan beberapa tahun lalu — dengan Sidneymenuduhibunya kerana 'memalukan' dan 'mendera mental' - dan masih belum membuat perubahan. Namun, semasa temu bual pada 2019, Tamra berkata walaupun bertahun-tahun berpisah dia dan anak perempuannya telah melaluinya, dia tidak 'putus harapan' untuk perdamaian masa depan .Setahun kemudian, selepas mendedahkan diagnosis kanser Simon, Tamra berkata anak-anak mereka, termasuk Sidney, telah tidak dapat melawatnya .

'Anak-anak tidak pernah melihat ayah mereka selain FaceTime dalam sebulan sekarang. Cukup sukar untuk melawan penyakit seperti kanser dan perlu melakukannya tanpa orang yang anda sayangi,” kongsi Tamra. “Spencer dan Sophia berdua ada di sini. Sidney pergi ke kolej. Dia terperangkap di sana di Chicago sekarang.'

Menurut Tamra, ia adalah 'sukar untuk' Sidney untuk dijauhkan daripada bapanya pada masa yang sukar.

'Dia tidak dapat kembali untuk melihatnya, yang sukar untuknya. Semoga tidak lama lagi ini semua akan berlalu, dan dia boleh datang dan melawat,” tambah Tamra.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 pada masa ini dalam pengeluaran dan dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.