Kredit: Xavier Collin/ABACA/INSTARimages, MEGA

Hakim Tamra sedang berkongsi pendapatnya Heather Dubrow baru-baru ini bersemuka dengan bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Gretchen Rossi .

Pada episod terbaru dia dan Teddi Mellencamp Podcast yang dikongsi, Tamra bertindak balas terhadap pertemuan tidak dijangka antara Heather dan Gretchen sebelum mengakui bahawa penggambaran menyebabkan terputus hubungan antara dia dan Eddie Hakim , mendedahkan bahawa rakan bintang mengadu tentang podcast dia , dan bercakap mengenai khabar angin baru-baru ini tentang pelakon yang berpotensi daripada Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik musim keempat.

“Tak kisah. Tiada pendapat. Tak kisah,” kata Tamra mengenai Heather yang meluangkan masa bersama Gretchen dan kemudiannya menyiarkan gambar di Instagram, pada episod 14 November. Dua T dalam Pod . “Tidak berjumpa [Gretchen] selama lebih 10 tahun, tidak mempunyai hubungan , persahabatan apa sahaja dengannya, dan Heather adalah seorang wanita dewasa. Jika itu yang dia mahu bergaul, jadilah. Saya tidak [mengikuti dia].”

SebagaiRHOCpeminat mungkin pernah mendengar, pelakon baru-baru ini dibungkus pengeluaran pada musim 17 . Dan, menurut Tamra, perkara pertama di fikirannya ialah kembali kepada rutin biasa bersama Eddie dan keluarga mereka — bermula dengan percutian yang sangat diperlukan bersama suaminya.

'Eddie dan saya benar-benar tidak melakukan banyak dalam tiga setengah bulan lalu bersama-sama,' dedahnya. “Dia telah membelikan saya basikal kotoran baharu enam bulan lalu, tetapi ia di luar musim. Jadi saya berkata, 'Mari kita pergi untuk perjalanan sehari.' Dia suka menunggang basikal tanahnya, jadi kami keluar... hanya untuk sehari... keluar selama beberapa jam, menunggang basikal, dan kemudian berpusing dan pulang ke rumah. .”'Saya pasti merasakan semasa penggambaran, terputus hubungan antara kami, pasti,' akui Tamra, sambil menambah bahawa hubungan mereka akan mendapat perhatian pada episod baharu.

'Kami bercakap tentang perkahwinan kami dan sedikit masalah dalam perkahwinan kami. Ia bukan sesuatu yang mengerikan. Ia adalah sesuatu yang dikaitkan dengan ramai orang, tetapi saya tidak perlu berbuat demikian. Tetapi saya, bagi saya, salah, saya hampir terlalu terbuka di mana Eddie cenderung untuk menjadi sedikit... Dia dibesarkan, 'Jangan mengaku apa-apa dan jangan bercakap tentang hidup anda. Semuanya tertutup,'' kongsinya.

Apabila Tamra kemudian ditanya tentang mengapa dia tidak dapat meringkaskan episodRHOCuntuk podcastnya apabila ahli pelakon lain membuat rancangan mereka sendiri, dia mendedahkan bahawa seorang ahli tertentu pelakonnya mengadu.

'Salah seorang ahli pelakon saya mengadu tentang podcast kami, dan saya hanya akan meninggalkannya,' usiknya. “Cemburu itu hodoh… Tetapi anda tahu, saya tidak mahu mengulangi [RHOC]. Sukar untuk tidak berat sebelah. Saya menjalaninya, dan saya akan melihatnya, dan saya tidak mahu.'

Sejak dia dan Teddi mula-mula melancarkan podcast mereka pada tahun 2021, ia telah menjadi sangat berjaya. Malah, menurut Tamra, ia mendapat lebih dikenali ramai daripadaRHOC.

“Lebih ramai orang sehingga hari ini datang kepada saya dan bercakap tentang podcast kami daripada mereka bercakap tentang [RHOC]. Ia gila,” dedahnya.

Juga semasa episod itu, Tamra dan Teddi menangani khabar angin baru-baru ini mencadangkanRHUGTpelakon musim empat akan disertakan Dolores Catania dan Margaret Josephs daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , Ashley Darby dan Robyn Dixon daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , dan Gina Kirschenheiter dan Emily Simpson daripada Suri Rumah Sebenar Orange County , dan akan berlangsung di Hong Kong.

'Saya tidak tahu bahawa ada kebenaran untuk itu, tetapi salah seorang kawan baik saya menghubungi salah seorang gadis dalam pelakon yang sepatutnya ini, dan mereka mengatakan tidak ada kebenaran sama sekali. Walau bagaimanapun, saya akan memberitahu anda ini: Apabila anda ditanya, anda tidak dibenarkan untuk berkata apa-apa,” kongsi Tamra.

Sementara itu, Teddi mendakwa bahawa walaupun dia bukan sebahagian daripada pelakon musim keempat, dia 'tahu sebenarnya ia adalah pelakon.'

'Adakah saya tahu bahawa ini adalah pelakon? Tidak,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.